Giresun'da Fenerbahçe Alarmi!

GZT Giresunspor’un cumartesi günü sahasinda Fenerbahçe ile oynayacagi 25. hafta mücadelesi öncesi sehirde önlemler üst seviyeye çikartildi.

Il Spor Güvenlik Kurulu karariyla Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak karsilasmada, Giresunspor formasi, atkisi ve materyalleri disinda farkli takimlarin renklerini tasiyan forma, atki veya materyaller ile taraftarlarin stada alinmasina kesinlikle izin verilmeyecegi açiklandi.

Giresunspor Kulübü’nden konuyla ilgili yapilan açiklamada, su ifadeler kullanildi:

"Takimimizin 12 Subat 2021 Cumartesi günü Çotanak Spor Kompleksi’nde oynayacagi Fenerbahçe maçi öncesinde Il Spor Güvenlik Kurulu tarafindan bazi kararlar alinmistir.

Buna göre; üzerinde Giresunspor forma, atki ve materyalleri disinda farkli takimlarin renklerini tasiyan forma, atki ve materyaller ile stadyuma girislere kesinlikle izin verilmeyecektir. Ayrica Spor Müsabakalarinda Siddet ve Düzensizligin Önlenmesine Dair Kanunun Uygulanmasina Iliskin Yönetmelik’e istinaden ’Seyircilerin, biletlerinde belirtilen koltuk numaralarina göre oturmalari ve tahliye merdivenlerinin bos birakilmasini saglamak’ hükmü yer almaktadir. Bu sebeple satin aldiginiz biletinizde belirtilen koltuga oturmaniz ve buna uymayanlari uyarmaniz büyük önem arz etmektedir. Yapilan toplanti sonucu girislerde problem yasanmamasi adina stadyum kapilarinin saat 13:30’da açilmasina karar verilmistir. Tüm taraftarlarimizin konu ile ilgili gerekli hassasiyeti gösterecegine inaniyor, yesil-beyaz sevdalilarini cumartesi günü Çotanak Spor Kompleksi’ne bekliyoruz."

Kaynak: İHA