Milasli Sporcular Tenisteki Basarilariyla Gururlandirdi

Türkiye Tenis Federasyonu 10 Yas Kis Kupasi Türkiye Serisi Turnuvasi’na katilan Azra Alya Aydin turnuvanin sampiyonu olarak büyük bir basariya imza atti. Mugla Göcek’te düzenlenen turnuvalara Taylan Oksan’in antrenörlügünde katilan sporcu, elde ettigi sonuç ile Master turnuvalarina da katilma sansi yakaladi.



Azra Alya Aydin’in sampiyon, Beril Akdemir ve Sarp Lider Aydin’in yari finalist olarak tamamladigi turnuvanin sonucunda Milas’i spor alaninda gururlandiran sporcular, bundan sonraki turnuvalarda da yeni basarilara imza atmak için çalismalarina araliksiz devam ediyor.

Elde edilen basarilarin kendilerini motive ettigini, sporcularini ise daha bir yüreklendirdigini dile getiren Antrenör Taylan Oksan; Göcek, Ordu, Istanbul ve Antalya olmak üzere 4 grupta düzenlenen turnuvanin Göcek Türkiye Serisi Sampiyonu olduklarini gururla dile getirerek sunlari söyledi:

“Ilk olarak gruptan birinci olarak çiktik, daha sonra çeyrek final ve final oynayarak sampiyon olduk. Türkiye genelinde 35 sporcunun katildigi turnuvada 2 yari finalist ve bir sampiyonluk elde ettik. Seriler Kis Kupasi Türkiye Serisi Sampiyonasi Turnuvasi’nda yari finalist 1, finalist 2, sampiyon 3 puan almaktadir. Buradan aldigimiz sonuç ile master turnuvasina katilma sansini yakaladik. Sporcularim azimle çalisti, büyük emek verdi. Harcadiklari emegin karsiligini hem kendileri basari elde ederek hem de ilçe olarak bizleri gururlandirarak aldi. Bundan sonraki müsabakalarda da basari elde etmek için çalismalarimizi araliksiz sürdürecegiz.”

Kaynak: İHA