Kastamonu Belediyespor, Metz Handball Maçi Hazirliklarini Sürdürüyor

EHF Kadinlar Sampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor Hentbol Takimi, Fransa temsilcisi Metz Handball ile oynayacagi maçin hazirliklarini sürdürüyor.

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kadinlar Sampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor Hentbol Takimi, ikinci galibiyeti için Fransa temsilcisi Metz Handball ile karsilasacak. Kastamonu ekibi, Merkez Spor Salonu’nda Danimarkali Antrenör Claus Mogensen yönetiminde, 10 Aralik Cumartesi günü oynanacak Metz Handball maçi öncesi hazirliklarini sürdürüyor. Kastamonu Belediyespor, Türkiye Kadinlar Hentbol Süper Ligi’nde karsilastigi Yeni Mahalle’yi 41-26 yenerek Metz karsilasmasi öncesinde moral depoladi.

Antrenman öncesinde açiklamalarda bulunan Antrenör Claus Mogensen, “Dün çok mutluydum. Ortaya çikan performanstan memnundum. Tüm oyuncularim maça odaklanmisti ve çok iyi performans sergilediler. Metz’e karsi oynayacagiz, tabii ki çok farkli bir maç olacak. Metz çok güçlü bir rakip. Sampiyonlar Ligi’nin son iki yildir çok güçlü ve iddiali takimi. Onlarla oynamak bizim için zor olacak. Çok kisa zamanda iki tane maç yapacagiz ayni takim ile. Biz, onlarla yarisabilecegimizi gördük. Ama bu yarisma periyodumuzu 60 dakikaya yaymamiz gerekiyor. Tekrar Cumartesi günü Metz ile karsilastigimizda 60 dakika boyunca iyi mücadele ettigimiz bir maç ile sahaya çikariz” dedi.

Taraftara çagrida bulunan Mogensen, “Bütün hentbol asiklarini maça davet ediyoruz. Çünkü çok güzel bir maç olacak. Umuyoruz ki bir sürpriz yaparak iki puan alabilecegimiz iyi bir performans sergileriz. Bu yüzden herkesi maça bekliyoruz. Maçta bizlere destek olmalarini bekliyoruz” diye konustu.

Sol oyun kurucu Betül Yilmaz, ayni anda hem Süper Lig’de hem de Sampiyonlar Ligi’nde mücadele ettiklerini ifade ederek, “Dünkü maçi diger maçlara kiyasla daha çok hocanin istedigi performansi sergileyebildik. Hocamizda karsilasmadan memnun kaldi. Maçin ardindan performansimiz noktasinda memnun oldugunu söyledi.

Biraz daha onun sistemine yakin isler yaptik diye düsünüyoruz. Bunun da zaten sonuca yansidigini düsünüyoruz, çünkü 15 sayilik bir fark yakalamistik. Güzel geçti sanirim bizim içinde. Metz maçi öncesinde iyi bir hazirlik oldu bize. Cumartesi günü Metz ile oynayacagiz, Metz Sampiyonlar Ligi’nin çok güçlü takimlarindan bir tanesi. Elimizden geleni yapip oradan bir sürpriz iki puan almaya çabalayacagiz. Fransa’daki maçta ilk devrede güzel bir seri yakaladik. Güzel bir mücadele ettik ama sonunu getiremedik. Bu mücadelemizi 60 dakikaya yayarsak bizim için maç güzel geçecek diye umut ediyoruz. Bende seyircilerimize maça davet ediyorum, bizleri desteklemek isteyen herkesi tüm hentbola gönül vermis herkesi maça davet etmek istiyorum. Seyircilerimizin tribünde desteklerini görmek bizim için çok güzel oluyor. Böyle oynamak daha keyifli oluyor. Lütfen gelsinler ve bizleri desteklesinler” seklinde konustu.

Kaynak: İHA