Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Bu 1 Puan Bizi Sampiyon Yapacak'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, Yeni Malatyaspor maçinda 2 puan kaybetmelerine ragmen, kazandiklari 1 puanin kendilerini sampiyon yapacagini söyledi.

Yeni Malatyaspor ile kendi sahasinda 1-1 berabere kalan Samsunspor’da teknik direktör Hüseyin Eroglu, maç sonu basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi. Eroglu, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarini dile getirdi. Kazandiklari 1 puanin kendilerini sampiyon yapacaklarini ifade eden Hüseyin Eroglu, "2 puan kaybettik. Bu 1 puan bizi sampiyon yapacak. Maçin berabere bitmesi üzücü. Taraftarimiza galibiyet hediye etmek istiyorduk. 24 atagimiz var, golü atamadik. Kazanamadigimiz için üzgünüz. Oyunu son anina kadar birakmadik. MHK’ye sesleniyorum ‘Oynanan oyunun hizini kestirmeyin.’ Benim oyuncum da böyle yaparsa izin vermeyin. Bu 1 puan bizi önümüzdeki süreçte sampiyon yapacak 1 puandir. VAR’dan aleyhimize penalti verildi.

Bizim pozisyonda VAR’a gidilmedi. Oynamak isteyen takima izin verilmesi lazim. Sürekli oyunu durdurmaya çalisan takimlara imkan verilmemesi gerekiyor. Bunlara ragmen girdigimiz pozisyonlari degerlendirmemiz gerekiyordu. Ilk baslarda bir türlü oyuna giremedik. Ilk yari da net pozisyonlara girdik ama ilk yari daha etkili oyunla rakibe üstünlük saglamamiz gerekiyordu. Ikinci yarida bunu yaptik ama maçi kazanamadik. Bu lig çok zor. Yeni Malatya deplasmanda daha çok puan toplayan bir takim. Bir türlü golü bulamadik. Maç oynanmadan kazanilmiyor. Puan farkini 7’ye indirmek istiyorduk. Bu ligde her maç çok zor. Rakiplerin degil, bizim ne yapacagimiz önemli. Önümüzdeki maçlarda telafi etmeye çalisacagiz” dedi.

Kaynak: İHA