Hasan Özer Açiklamasi '3 Puana Yakinken Yedigimiz Gol Bizi Üzdü'

SAMSUN – Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, maçin son dakikalarinda yedikleri golle 3 puandan olduklarini söyledi.

Samsunspor deplasmanindan 1-1’lik beraberlikle ayrilan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Hasan Özer, maç sonu basin toplantisinda zorlu bir deplasmandan 1 puanla ayrildiklarini ifade etti.

Karadeniz’den 1 puanla ayrildiklarinin altini çizen Hasan Özer, “Son haftalarin formda takimi Samsunspor’a karsi deplasmanda oynamak kolay degildi. Rakibin analizini yapip çalistigimiz oyun sablonu bizim için önemliydi. Ilk devre Samsunspor’a çok fazla pozisyon vermedik. Ilk devre istedigimiz gibi geçti. Bazi ataklari sonuçlandiramadik. Ikinci devre Samsunspor daha baskiliydi. 2. gol firsatini degerlendiremeyince son dakikalarda yedigimiz golle 1 puanla dönmek zorunda kaldik. 3 puana ramak kalmisken yedigimiz gol bizi üzdü. Oyuncularin performans ve isteginden memnunum. Alt siralardan kurtulmak için bu maçtan puan ya da puanlar almak istiyorduk. 3 puan alamadigimiz için üzgünüz. Oyuncu profili ya da kadro yapimiz Samsunspor gibi degil. Çok para olan oyuncularimiz yok. Yatmalarini ben istemedim. Oyuncularim darbe aldigi zaman sakatlanabiliyor. Bazen de oyuncularin sakat olduguna inanmaliyiz. Ben oyuncularima böyle bir taktik vermedim. Ben fair-play olmadigimizi düsünmüyorum. Ben polemik için burada degilim. Bizim yatmak gibi bir taktigimiz yok. Sadece sahada futbol oynamaya çalisan genç bir ekibiz. Bilerek bunu yapmadik” dedi.

Kaynak: İHA