Mlli Tekvandocu Muhammet Recep Çetinkaya, Antalyaspor'da

Antalyaspor, milli tekvandocu Muhammet Recep Çetinkaya’yi da kirmizi-beyazli arma ile bulusturdu. Antalyaspor Hasan Subasi Tesisleri’nde gerçeklesen imza törenine Antalyaspor Kulübü Dernegi Yönetim Kurulu Üyeleri Caner Canitez, Erhan Onur Öntas ve Murat Simsek katildi.

Törende söz alan Simsek, Muhammet Recep’in 2009 yilinda basladigi kariyerini 2014’ten beri milli takim seviyesinde sürdürdügünü ve hem ulusal hem de uluslararasi alanda önemli tecrübelere ve basarilara sahip bir sporcu oldugunu vurgularken, genç tekvandocudan olimpik basarilar da beklediklerinin altini çizdi. Caner Canitez ise Türkiye’nin çesitli illerinde düzenlenen yarismalarda kazandigi dört Türkiye sampiyonlugunun yani sira, üç Türkiye ikinciligi ve üç Türkiye üçüncülügü basarilarina da imza atan Muhammet Recep’in basarilari ile zaten kendini kanitlamis bir sporcu oldugu belirterek, atilan imzalarin iki taraf için de hayirli olmasi temennilerinde bulundu.

Spor kariyerinin yaninda Akdeniz Üniversitesi Antrenörlük Egitimi’nden lisans derecesi ile mezun olan ve ’Üçüncü Kademe Kidemli Antrenör’ belgesine de sahip olan Muhammet Recep ise Baskan Av. Aziz Çetin ve yöneticilere tesekkür ederek basladigi konusmasinda Bucak dogumlu oldugunu ancak Antalya’da büyüdügünü ve bundan sonra hem ulusal hem de uluslararasi arenada hem Türkiye’yi hem de Antalya’yi temsil edecek olmaktan dolayi büyük gurur ve heyecan duydugunu söyledi.



Tören, atilan imzalarin ardindan fotograf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: İHA