Fadiloglu, Gelecegin Sampiyonlariyla Bulustu

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Alleben Yüzme Havuzlari altyapi sporculari ve velileriyle bulustu. Baskan Fadiloglu, hem altyapi sporcularinin hem de velilerin kendisine yönelttigi sorulari yanitladi.

Alleben çatisi altinda Türkiye, Avrupa ve Dünya sampiyonu olmalari için yetistirilen sporcular, velileriyle birlikte, ‘Alleben Yüzme Havuzlari Minik Kulaçlar Bulusmasi’ isimli özel programda Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ile bir araya geldiler. Alleben Yüzme Havuzlarinin altyapi temellerini olusturan Altin Baliklar, Deniz Yildizlari, Yunuslar ve Istavritler grubuna mensup altyapi sporculari ve programa katilim saglayan veliler, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu’na çok sayida soru sordular. Kendisine yöneltilen tüm sorulari yanitlayan Baskan Ridvan Fadiloglu, sporculara bazi tavsiyelerde bulundu. Toplantiya, Sehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarini; Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya sampiyonalarinda temsil eden ve önemli dereceler elde eden sporcular da katildilar.

"Basarilarimizin hikayesi, 10 yil öncesine dayaniyor"

2022 yilinda, bin 137 sporcuyu altyapi kadrolarina dahil ettikleri bilgisini veren Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, su ifadeleri kaydetti:

“Iyi insanlara, iyi sporculara ihtiyacimiz var. Bugün içerisinde bulundugumuz tesisten dünya sampiyonu sporcular yetistirdik. Ancak, büyük emek verilerek bu noktalara geldik. Bugünkü basarilarimizin hikayesi, 10 yil öncesine dayaniyor. Bugün, bireylerin ya da kurumlarin adinin ön plana çikmasindan ziyade uluslararasi platformlarda Türk bayragini göndere çektirip, Istiklal Marsi’ni okutmayi amaçladik. Bu konuda büyük emek veren tüm hocalarimiza yürekten tesekkür ediyorum. Havuzlarimizdan; Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya Sampiyonu sporcular yetistirdik. Tabii sporun yaninda akademik çalismalari da çok önemsedik. 4 yasinda temel cimnastikten baslayan egitimlerimiz, yetiskinlerimize yönelik üst yas siniri olmadan sundugumuz çok sayida imkanla devam ediyor. Sag olsun velilerimiz, çok büyük emek veriyorlar. Ben, hocalarimiza ve velilerimize gönülden tesekkür ediyorum.”

Kaynak: İHA