Serdar Dursun Açiklamasi 'Ilk 11 Oynarsam Elimden Gelen Katkiyi Saglayacagimi Düsünüyorum'

Fenerbahçe’nin Alanyaspor ile oynadigi hazirlik maçinda 2 gol atan Serdar Dursun, forvet bölgesindeki eksikliklerin kendisi için sansa dönüstügünü söyledi. Kaçirdigi penaltiya iliskin soruyu cevaplayan Dursun, “Penalti stilimi degistirmedim. Benim repertuvarimda birkaç tane penalti teknigim var. Her gün buna çalisiyorum. Bazi insanlar dalga geçer gibi görüyor, bazi insanlar ‘Bu ne yapiyor’ diyor" dedi.

Dünya Kupasi nedeniyle Süper Lig’e verilen arada Alanyaspor ile hazirlik maçi oynayan Fenerbahçe müsabakadan 4-2 galip ayrildi. Bir penalti kaçirip, 2 gol atan Serdar Dursun, maç sonu basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Hazirlik döneminin maç ve yogun idmanlarla zorlu geçtigini belirten Serdar Dursun, forvet bölgesinde eksiklerin olmasinin kendisi için sansa dönüstügünü ifade etti.

Jorge Jesus’un kendisine sans verdigini belirten Serdar Dursun, “Bu benim için önemli. Yaklasik 2 aydir oynamiyorum. Ilk 11 oynarsam elimden gelen katkiyi saglayacagimi düsünüyorum. Elimden geleni yapiyorum. Oynayinca goller geliyor, asistler geliyor, kendimi daha rahat hissediyorum. Bugünde zaman zaman kötü oynadim, zaman zaman iyi oynadim. Sonuca bakarsak takim olarak iyi bir maç çikardik. Bende katki sagladigim için mutluyum” dedi.



“Benim repertuvarimda birkaç tane penalti teknigim var”

Kaçirilan penalti vurusuna iliskin gazetecilerin ‘Stilini degistirdin mi?’ sorusunu yanitlayan Serdar Dursun, “Penalti stilimi degistirmedim. Benim repertuvarimda birkaç tane penalti teknigim var. Her gün buna çalisiyorum. Bazi insanlar dalga geçer gibi görüyor, bazi insanlar ‘Bu ne yapiyor’ diyor. Kendimi öyle rahat hissediyorum. Artistik olsun diye öyle vurmuyorum, sürekli çalisiyorum. Bugünde öyle vuracaktim, sonradan kararimi degistirerek sert köseye vurmak istedim. Yanlis bir karar verdim, atamadim” ifadelerini kullandi.

“Maçi döndürecek oyuncularimiz, taktigimiz ve sistemimiz var”

Gün geçtikçe takim olarak kazanma aliskanligi kazandiklarini söyleyen Dursun, maçi döndürecek oyuncularin, sistemin ve taktigin oldugunu söyledi.

Zorlu Trabzonspor deplasmani ile lige tekrar baslayacaklarini söyleyen Dursun, “Biz Fenerbahçe olarak bu sene kenetlendik. Iyi de futbol oynuyoruz, bu sene sampiyon olmak istiyoruz. Trabzonspor maçini kazanip, ilerleyen adimlarla önümüze bakmak istiyoruz” seklinde konustu.

Öte yandan taraftarlara tesekkür eden Serdar Dursun, iyi bir iletisimleri oldugunu söyledi.

Taraftarlarin kendisini, kendisinin de taraftarlari sevdigini vurgulayan Dursun, arma için elinde geleni yaptigini dile getirdi. Gol atinca taraftarin sevindigini söyleyen Serdar Dursun, taraftari mutlu etmek için elinden geleni yaptigini ifade etti.

Kaynak: İHA