Nuri Sahin Açiklamasi 'Bizim Için Önemli Bir Test Oldu, Oynadigimiz Oyundan Memnunum'

2 maglup ayrildi. Maç sonunda açiklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Sahin, "Maçtan ögrenecegimiz çok sey sey çikti" diyerek, Napoli Teknik Direktörü Spaletti’nin, kendisine çok iyi bir hoca olacagini söyledigini belirtti.

2022 FIFA Dünya Kupasi dolayisiyla liglere verilen arada Italyan ekibi Napoli’yi sahasinda konuk eden Antalyaspor maçi 3-2 kaybetti. Maç sonunda basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Sahin, Napoli ile karsilasmalarinin çok degerli bir oyun oldugunu dile getirerek, “Dünya çapinda bir takimla oynadik ve bizim için çok büyük bir test oldu. Hatayi affetmeyen bir takimla oynadik. Genç oyuncularima çok sey katacagina eminim” ifadelerini kullandi.

“Spaletti iyi bir hoca olacagimi söyledi”

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spalletti’nin tavirlarindan çok mutlu oldugunu aktaran Sahin, “Bu seviyede dünya çapinda büyük bir kariyeri olan hocanin tavirlari beni çok mutlu etti. Dünya çapinda bir hocanin tavsiyelerini aldim benim için degerliydi. Benim için çok çok degerliydi. Futbolcuyken karsilasmistim onunla ve bugün bir hoca olarak ilk defa karsilastik. Bana çok degerli seyler söyledi.

Bana çok iyi bir hoca olacagimi ve yoluma devam etmem gerektigini söyledi.

Benim için çok degerliydi ve beni çok mutlu etti” seklinde konustu.



“Oynadigimiz oyundan çok memnun kaldim”

Antalyaspor’un Napoli karsisindaki maç performansina da deginen Sahin, oynadiklari oyundan memnun kaldigini aktararak, “Oynadigimiz oyundan çok memnun kaldim. Cesaretli ve yürekli oynayan bir takim vardi sahada. Maçtan önce oyuncularimiza Napoli’ye karsi olsa bile kendi oyunumuzu oynamamiz gerektigini söyledim. Bunu yaptik ve memnum kaldim. Genç oyuncularimiz için çok degerli bir tecrübe oldu. Bireysel hatalardan yedik ve bunun üzerine çalisiyoruz. Bunun üzerine giderek ve oyunu pekistirerek, devam ediyoruz yolumuza. Hazirlik dönemi de çok iyi geçiyor. Oyuncularimizin istahi ve arzusu müthis” dedi.



“Türk-yabanci ayrimi yapmiyorum”

Antalyaspor’un yardimci antrenörü olan ve takimla yollari ayrilan Mike Lindeman ile ilgili de açiklamalarda bulunan Sahin, “Ailevi nedenlerden dolayi ayrildi. Benim için çok degerli biriydi. Hocanin yerine dogru birini getirmek istiyoruz, rastgele birini getirmek istemeyiz. Burada da Türk ve yabanci ayrimi yapmadan dogru isim kimse onu getirmek istiyoruz” diyerek sözlerini sonlandirdi.

Kaynak: İHA