Hazirlik Maçi Açiklamasi Trabzonspor Açiklamasi 2 - Crystal Palace Açiklamasi 2

Trabzonspor, Dünya Kupasi nedeniyle lige verilen arada Crystal Palace ile hazirlik maçinda karsilasirken, iki ekip sahadan 2-2’lik esitlikle ayrildi.

Hazirliklarini Antalya’da sürdüren Trabzonspor, hazirlik maçi kapsaminda Ingiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ile kamp yaptigi otelin antrenman sahasinda hazirlik maçi yapti. Teknik Direktör Abdullah Avci mücadeleye; Ugurcan Çakir, Hüseyin Türkmen, Vitor Hugo, Gbamin, Arif Bosluk, Siopis, Bakasetas, Visca, Abdülkadir Ömür, Trezeguet ve Umut Bozok 11’i ile basladi.

Trezeguet’in golüyle 3. dakikada 1-0 öne geçen bordo-mavililer, 4 dakika sonra kalesinde esitlik golünü gördü. 23. dakikada savunma arkasina sarkan Umut Bozok, takimini bir kez daha öne geçirirken, ilk yari da bu skorla tamamlandi. Ingiltere temsilcisi 63. dakikada Mateta ile esitligi saglarken, müsabaka da 2-2’lik esitlikle sonuçlandi.

Bordo-mavililerde Denswil, Naci Ünüvar, Muhammet Taha Tepe, Yusuf Erdogan, Dogucan Haspolat, Bruno Peres, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Taha Altikardes, Caner Uzun ve Engin Poyraz ikinci yari süre alan isimler oldu.

Kaynak: İHA