Boluspor, Gökhan Karadeniz Ile Yollari Ayiriyor

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasinda deplasmanda Altay’a konuk olan Boluspor, 5-1 maglup olarak beklemedigi bir yenilgi aldi. Yenilginin ardindan Boluspor Kulübü Baskani Savas Abak, gerekli mevkilere transfer yapilacagini ve Gökhan Karadeniz’in kendisine baska takim bulmasi için izin verildigini açikladi.

Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor, ligin 16. haftasinda Altay deplasmaninda 5-1 maglup oldu. Alinan maglubiyetin ardindan Boluspor Baskani Savas Abak, Boluspor’un resmi internet sitesinden yazili açiklama yayimladi. Baskan Abak yaptigi açiklamada Boluspor’un alinan maglubiyetin üstesinden gelebilecek bir camia olduguna dikkat çekti. Ayrica Abak, planlanan hedefler dogrultusunda gerekli mevkilere transfer yapilacagini duyururken kulübün profesyonel oyuncusu Gökhan Karadeniz’e kendisine takim bulmasi konusunda izin verildigini açikladi.



“Kötü sonucun üstesinden gelebilecek büyük bir camiadir”

Yönetim kurulu olarak en iyisini yapmaya çalistiklarini ifade eden Baskan Abak, “Bolu kamuoyunun ve tüm Boluspor sevdalilarinin bildigi üzere, göreve geldigimiz 28 Mayis 2022 tarihinden bugüne yönetim kurulu olarak var gücümüzle çalisiyor, Boluspor’un basarisi ve gelecegi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. 4 Aralik Pazar günü deplasmanda Altay maçinda düsünmedigimiz, hatta hiç beklemedigimiz bir maglubiyet aldik. Bu maglubiyet, ne futbolcularimiza, ne teknik heyetimize, ne de biz yönetim kurulumuza yakismadi. Fakat bu futbol. Çok isteyince bazen olmuyor. Boluspor, Altay maçinda alinan kötü sonucun da üstesinden gelebilecek büyük bir camiadir” dedi.



“Yönetim kurulumuz ödemeleri zamaninda yapmaktadir”

Oyuncularin primlerinin zamaninda yatirildigina dikkat çeken Abak, “Biz, büyük bir aileyiz. Önümüzdeki hafta sonu oynayacagimiz Bandirmaspor maçinda her zaman yanimizda olan, gönlü Boluspor sevdasiyla dolu tüm taraftarlarimizla, birlik ve beraberlik içinde olacagimizin bilinmesini isteriz. Sezon basinda, yönetim kurulumuz tarafindan belirlenen iç saha, dis saha ve paket prim sistemimize uygun olarak her Persembe günü tüm futbolcularimiza, teknik heyete ve destek ekibine maç primleri söz verildigi sekilde aksatmadan yapilmaktadir. Maas, pesinat vb. ödemeleri ile ilgili olarak da yönetim kurulumuz ödemeleri zamaninda yapmaktadir. Bununla birlikte daha önceki yönetimlerden gelen esnaf vb., 14 eski futbolcu ve 12 eski personelinde gerek mahkeme, gerekse anlasma yoluyla ödemeleri yapilmaktadir” diye konustu.



“Boluspor mevkilere transferlerini yapacaktir”

Boluspor’un menfaatleri dogrultusunda gerekli mevkilere transfer yapilacagina da deginen Savas Abak su ifadelere yer verdi: “Biz hedeflerimizden sapmadan çalismaya devam ederken Sakaryaspor galibiyetinden sonra, teknik kadro tarafindan, futbolcularimiza verilen izni dahi saptirarak farkli düsünmek, armaya ve formaya saygisizliktir. Takimimizin basarisini istememektir. Sosyal medyada yazilan asparagas haberlere sadece gülüyoruz. Bu haberler elde edilen basarimizi, beklemedigimiz bir maglubiyetle ortadan kaldirmaya çalisan, art niyetli paylasimlardir. Hedef koyan, basari isteyen Yönetim Kurulumuz devre arasinda Boluspor menfaatleri dogrultusunda gerekli mevkilere transferlerini yapacaktir. Takimimiza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Basarili olacagimiza inancimiz tamdir” sözlerini kaydetti.



Gökhan Karadeniz kendisine takim bulacak

Son olarak takimin profesyonel oyuncusu Gökhan Karadeniz’in takim bulmasi için izin verildigini açiklayan Abak, “Hedefledigimiz kadro mühendisliginde, Yönetim kurulumuzun 06.12.2022 tarihli karari ile profesyonel futbolcumuz Gökhan Karadeniz’e kendisine baska bir kulüp bulmasi için izin verilmistir. Bugün ve yarin da kulübümüzün kapilarinin her konuda sonuna kadar açik oldugunun bilinmesini isteriz. Bu takim hepimizin. Baska Boluspor yok. Hep beraber daha güzel basarilara insallah” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA