Villarreal Teknik Direktörü Quique Setien Açiklamasi 'Maçin Basindaki Baskiyi Kirmayi Basardik'

Galatasaray’i hazirlik maçinda 4-3 maglup eden Villarreal’de Teknik Direktör Quique Setien, maçin ardindan konustu. Maçin basinda zorluk yasadiklarini söyleyen Setien, sonrasinda bu baskiyi kirdiklarini ifade etti.

Hazirlik maçinda Galatasaray’a konuk olan ve sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrilan Villarreal’de Teknik Direktör Quique Setien maçin ardindan konustu.

Karsilasmanin basinda Galatasaray’in baskisindan dolayi zorlandiklarini söyleyen Setien, “Maçin baslarinda biraz zorluk yasadik baskidan dolayi. Ardindan ileriye atilan toplarla biraz rahatlama yasadik. Ardindan basarili olduk” dedi.

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’yi tanidiklarini söyleyen Setien, “Takimlari taniyorduk daha öncesinden. Bu iki maçin da zor olacagini biliyorduk. Iki takim da bizi zorladi. Iki takimi da zorluyorduk” açiklamasini yapti.

“Umarim sonraki turnuvalarda daha iyi oluruz”

Ispanya’nin Dünya Kupasi’nda Fas’a penaltilarla elenmesi hakkinda, “Üzgünüm. Futbol dilekle degil gerçekle sonuç gösteriyor. Ispanya’nin iyi bir takim oldugunu düsünüyorum ama bu tarz turnuvalarda penaltilarla elenmek üzücü oluyor. Bu turnuvada Ispanya ve Japonya’yi iyi görmüstüm. Umarim bundan sonraki turnuvalarda daha iyi oluruz” ifadelerini kullanan Setien, ‘Fenerbahçe ve Galatasaray’dan hangi oyuncuyu takiminizda görmek isterdiniz’ sorusuna ise “Kendi oyucularimdan çok mutluyum. Dünya Kupasi dönemindeyiz ve çok iyi isimlerin Dünya Kupasi’nda oldugunu biliyorum. Çok iyi isimler var ancak bir isim söylemeye çekiniyorum” yanitini verdi.

Kaynak: İHA