Osman Özköylü Açiklamasi 'Kaybedilecek 3 Puan Rizespor'a Çok Sey Katardi Ama Adalet Yerini Buldu'

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü oynadiklari Çaykur Rizespor maçinin ardindan, "Kaybedilecek 3 puan Rizespor’a çok sey katardi ama burada adalet yerini buldu" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasinda Çaykur Rizespor, sahasinda Pendikspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Son dakikada da gelse gelen golle kazanilan 1 puan çok degerlidir. Maçin geneline baktigimiz zaman, maçin ilk basindan itibaren zaten istatistiklerde bunu gösteriyor. Bu agir sahada yagisli havaya ragmen Rizespor gibi çok güçlü çok elit oyunculara sahip bir takim karsisinda deplasmanda oynayan bir takim için bu istatistikler gerçekten mükemmel. Bu maçi kaybetseydik gerçekten çok üzülürdüm, bütün çocuklar da üzülürdü. Çünkü hak etmedigimiz bir sonuç olurdu. Bugün baktigimiz zaman Rizespor tamamen bizim hücumumuzu durdurma üzerine kurulmus bir oyun plani ile topu ön tarafa atip yada yan toplardan golde oldugu gibi bulacaklari pozisyonlari degerlendirmeye çalistilar. Maalesef yan topta yaptigimiz hata geri düsmemize sebep oldu ama oyunun son dakikasina kadar çocuklar aslanlar gibi devam ettiler oynadilar" ifadelerini kullandi.

Son 20-25 dakika oyunu fors eden tarafin Pendikspor olduguna vurgu yapan Özköylü, "Neticesinde hak ettigimiz oynadigimiz oyunun karsiligi olan golü de geç de olsa bulduk ve çok mutluyuz. Rizespor gibi çok degerli oyunculara sahip çok degerli bir rakibe karsi deplasmanda alinan bütün istatistiklerde fark atarak alinan bir puan gerçekten çok degerli. Oyunsal anlamda oyunun galibi biziz ama skorsal anlamda son dakikada attigimiz golle berabere kalarak ödüllendirebildik. Buda bizi mutlu etti. Kaybedilecek 3 puan Rizespor’a çok sey katardi ama burada adalet yerini buldu. Çünkü oynanan oyuna baktigimiz zaman Pendikspor en kötü bir puanla bu maçi hak etti. Bence skor 2 takimi da üzmeyecek sekilde oldu" seklinde konustu.

Kaynak: İHA