Atil Hale Gelen Futbol Sahasi Yeniden Hizmete Kazandiriliyor

Gençlik ve Spor Bakanligi bünyesinde Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde Denizli’de tesislesme çalismalari hiz kesmeden devam ediyor. Son olarak modernizasyon çalismalarina baslanan Baskarci Stadi, yenilik çalismalari sonrasinda yeniden hizmete kazandirilacak.



Denizli’de tesislesme hamleleri devam ediyor. Il Merkezi ve ilçelerde yapilan spor yatirimlari ile adeta spor devrimi yasaniyor. Yüksek kalite standartlarinda yurtlar, Gençlik Merkezleri, Spor Salonlari yapilirken bir yandan da statlarda modernizasyon çalismalari sehrin her kösesinde devam ediyor. Son olarak modernizasyon çalismalarina baslanan Baskarci Stadi yapilan degisikliklerle yeniden dogacak. Daha önce dogal çim olan zemin, FIFA standartlarinda sentetik zemin ile kaplanacak. 4’lü soyunma odasi ve seyirciler için tribün ve lavabolar da modernizasyon çalismalarinin içinde. Yapilan çalismalar sonrasi yepyeni bir yüze kavusacak olan Baskarci Stadi birçok müsabakaya ev sahipligi yapacak. Baskarci Stadinin Gençlik Haftasina kullanima açilmasi planlandigi bildirildi.



‘‘Tesislesme olmazsa olmazimiz’’

Atilan imzalarin ardindan çalismalara baslanan Baskarci Stadi ve devam eden tesis yatirimlari hakkinda açiklama yapan Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman, sporda basarinin disiplinli bir çalismayla ve çalismalarin yapilabilecegi modern tesislerle gelecegini ifade etti.

Merkez ve Ilçelerde yatirimlarin devam ettigini dile getiren Ilman, sanayide marka kent olan Denizli’yi sporda marka kent yapmak için, tesislesme hamlelerinin büyük katma deger olacagini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA