Trabzon'da Belediyeler Arasi Futbol Turnuvasi Düzenlendi

Akçaabat Belediyesi tarafindan organize edilen ‘Belediyeler Arasi Futbol Turnuvasi’nda sampiyon Ortahisar Belediyesi oldu. Toplamda 13 belediyenin katildigi turnuvanin ikincisi Trabzon Büyüksehir Belediyesi, üçüncüsü Akçaabat Belediyesi oldu.

Akçaabat Belediyesince belediyeler arasi birlik ve beraberligi pekistirmek amaciyla düzenlenen Belediyeler Arasi Futbol Turnuvasi sona erdi. Belediyeler Arasi Futbol Turnuvasi’nin final maçinin oynandigi ve akabinde ödül töreninin düzenlendigi programa Akçaabat Kaymakami Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, Besikdüzü Belediye Baskani Ramis Uzun, Akçaabat belediye Baskan Yardimcilari Serkan Özdemir ve Ali Güngör, Trabzon Büyüksehir Belediyesi ve diger ilçe belediyelerinin daire amirleri, kurum müdürleri ile personelleri ve çok sayida vatandas katildi.

Hali sahada gerçeklestirilen müsabakalara toplamda 13 takimin katilirken, 23 müsabakanin oynandigi sampiyonada sampiyon Ortahisar Belediyesi olurken, en centilmen takim Besikdüzü Belediyesi, turnuvanin gol krali ise Ümit Ertem oldu. Turnuvanin ikincisi Trabzon Büyüksehir Belediyesi, üçüncüsü Akçaabat Belediyesi oldu.

Belediyeler Arasi Futbol Turnuvasinin ödül töreninde konusan Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, “Belediyeler arasinda birlik ve beraberligi saglamak; tanismak, kaynasmak, dostluk ve iletisim baglarini pekistirmek için Belediyeler Arasi Futbol turnuvasini düzenledik. Turnuvamiza 13 ilçe belediyesi ve Trabzon Büyüksehir Belediyemiz katildi.

Katilan tüm belediyelerimizi burada misafir etmekten kivanç duyuyorum” ifadelerini kullandi.

Ortahisar Belediye Baskan Yardimcisi Fatih Göktas ise takim oyuncularini tebrik ederek “Gerçekten de futbolun iliklerimize kadar isledigi bir kentte belediyeler arasinda böyle bir turnuvayi organize ettigi için Akçaabat Belediyemize çok tesekkür ediyorum. Sporun dostluk ve kardeslik ruhuna uygun olarak çok centilmence bir turnuva oldu” dedi.

Kaynak: İHA