Tomarza Kaymakamlik Voleybol Turnuvasi Sona Erdi

Tomarza Kaymakamligi tarafindan düzenlenen ve organizasyonunu Tomarza Gençlik Spor Ilçe Müdürlügünün yaptigi voleybol turnuvasi final maçi ile son buldu.

Dereceye giren takimlara Tomarza Kaymakami Metin Eyyüpkoca ve Tomarza Belediye Baskani Davut Sahin tarafindan kupa ve madalyalari verildi.

Kaymakam Eyyüpkoca yapilan turnuva hakkinda; “Kaymakamligimizin himayesinde, Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügü bünyesinde organize edilen voleybol turnuvasi güzel maçlara sahne oldu. Bizler de maçlari takip ettik. Finalde sampiyon olan Tomarza Newbies takimini tebrik ediyorum. Ilçemizde birlik ve beraberligi, kaynasmayi ve dayanismayi tesis etmek amaciyla düzenlenen bu turnuva sayesinde kardesçe güzel maçlar izledik. Bu tür spor etkinlikleri ile birbirimizi daha çok sevmemize ve kaynasmamiza vesile olmaya çalismaktayiz. Turnuvanin düzenlenmesinde emegi geçen ve katki sunan herkese tesekkür ediyorum. Bu tür turnuvalari devam ettirecegiz” dedi.

Voleybol Turnuvasi’nda dereceye giren ilk dört takim; Tomarza Newbies, Tomarza Gücü, Tomarza Erciyes Kartlari ve Tomarza Yikim Ekimi oldu.

Dereceye giren takim oyuncularina kupa ve madalyalari Tomarza Kaymakami Metin Eyyüpkoca ve Tomarza Belediye Baskani Davut Sahin tarafindan verilmesi ile son buldu.

Kaynak: İHA