Sakaryaspor - BB Erzurumspor Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasinda Sakaryaspor, konuk ettigi BB Erzurumspor’u 2-0 maglup etti. Maçin ardindan iki takim teknik direktörü düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasinda Sakaryaspor’a 1-0 kaybeden BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Bilazer, “Bugün istedigimiz oyunu oynadik. Ilk yari pozisyon üstünlügü bizdeydi. Son 3 haftada ayni senaryoyu yasiyoruz. Bitirme noktasinda yetersiz kaliyoruz. Ikinci yari yine pozisyon anlaminda bizim için her sey iyi gidiyordu. Maalesef korner olmayan bir pozisyondu, maçin hakemi korner verdi. Bununla birlikte Ümit’in sari karti olmamis olsaydi bence o pozisyona hakem sari kart verecekti. Ikinci yari bizim için maçin okunacagi tek bir sey var hakeminin yetersiz performansi” dedi.



“Adimlarimizi saglam atmak zorundayiz”

Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, “Bizim için önemli karsilasmalardan bir tanesiydi. Takimin aslinda biz geldikten sonraki dönemde belirli ivme kazandigi derleme, toparlama açisindan iyi bir noktaya geldigini inaniyorum, olumsuzluklara yani cezalik ve uzun süren sakatliklara ragmen biraz sikinti yasadik. Hem Erzurumspor takimini bulundugu yerde tutup onlardan uzaklasmamiz gereken bir müsabakaydi, hem de yukardaki sikisan grubun içine biz de kendimizi dahil edebilir miyiz düsüncesiyle çiktigimiz karsilasmalardan bir tanesiydi. Sakaryaspor’un her zaman hedefi olacaktir; sogukkanli olmak zorundayiz, camia tarihi olan büyük bir camia ve ülke çapinda begenilen bir camia Sakaryaspor. Ilk çiktigimiz senede adimlarimizi saglam atmak durumundayiz. Forma özel bir forma, Sakaryaspor’un iyi bir tarihi var ve tarihi bu kadar güçlü olan bir camianin formasini terleten oyuncularin da taraftarlara karsi mahcup olmama duygulari var, bu duygu da maçin içerisinde bazen ister istemez stres olusturmuyor degil. Ilk yari bu stresi oyuncularimiz hissettiler ama oyuna tutunabildiler. Bu is bireysel degil ama biz takim oyununa çok önem veren bir ekibiz, eger organizasyonlari olan bir takim olursaniz o zaman degirmen çarki dönmeye baslar, o çarkin içerisinde bazi eksiklikler olsa da onun yerine oynayan oyuncular o organizasyonlari devam ettirir. Ilk yari sallandik ama bu bizi ayakta tuttu. Cihan’in güzel çikardigi bir top, onun adina mutlu oldum tabi. Ikinci yari baska bir senaryo vardi. Oyunu domino ederek, rakibin gelistirecegi bazi tehlikeli pozisyonlarda takim savunmasini iyi yaparak golün de çok iyi bir dakikada gelmesiyle arkadan 2-0’lik skorla mutlu ayriliyoruz. Muhtesem bir taraftar vardi o taraftara armagan olsun, tüylerimiz diken diken oldu. Onlara ayri bir parantez açmak istiyorum, hepsinin emeklerine saglik” diye konustu.

Kaynak: İHA