Malatya'da Filenin Sultanlari Ilk Devreyi Lider Bitirmek Istiyor

Voleybol 2. Lig Kadinlar Gurubunda mücadele eden Galip Demirel Ortaokulu takimi, deplasmanda oynayacagi Mardin Artuklu’yu yenerek ilk yariyi 9’da 9 yaparak lider kapatmak istiyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig Kadinlar’da 16’inci gurupta Malatya’yi temsil eden Galip Demirel Ortaokulu Voleybol takimi 8’de 8 yaparak basarili bir sezon geçiriyor. 4 Aralik Pazar günü ligin ilk yarisinin son maçinda deplasmanda Mardin-Artuklu Kulübüne misafir olacak olan Malatya temsilcisi, bu maçi da alarak 9’da 9 ile ilk yariyi gurupta lider kapatmak istiyor.

Son maçin hazirliklarini tamamlayarak deplasmanda hareket eden Galip Demirel Ortaokulu takiminin kaptani Ebru Öztürk, yarin zorlu bir maça çikacaklarini belirterek galip gelip ilk yariyi gurup lideri olarak kapatmak için iyi bir mücadele sergileyeceklerini söyledi.

Devre arasinda takima yapilacak olan takviyeler ile ikinci yarida da takim olarak basarili sonuçlar almak istediklerini belirten Öztürk, “Malatya’da bizlere karsi çok güzel bir ilgi var. Burada güzel bir aile olduk. Gurupta 8’de 8 yaptik, son maçimizi da alip yolumuza bakacagiz” dedi.

Antrenör Mustafa Aydemir’de, geride kalan 8 haftada 8 maçi da alarak iyi bir mücadele sergilediklerini belirterek, kalan son maçi da alarak gurubu lider olarak tamamlamak istediklerini söyledi.

Kaynak: İHA