Hazirlik Maçi Açiklamasi Galatasaray Açiklamasi 0 - Rayo Vallecano Açiklamasi 1

Galatasaray, Ispanyol takimi Rayo Vallecano ile Nef Stadyumu’nda oynadigi hazirlik maçinda 1-0 maglup oldu.

Kulüpler Birligi Vakfi ile LaLiga’nin Istanbul’da düzenledigi Dostluk Turnuvasi’nda Galatasaray ile Ispanyol ekibi Rayo Vallecano, Nef Stadyumu’nda karsi karsiya geldi. Maçi hakem Ali Sansalan yönetti. Sansalan’in yardimciliklarini Süleyman Özay ile Mehmet Emin Tugral yapti. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe oldu.

Konuk ekip 34. dakikada Andres Martin’in ceza sahasi disindan golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yari da bu sonuçla tamamlandi. Ikinci yarida gol olmayinca Rayo Vallecano sahadan 1-0 galip ayrildi.

Galatasaray mücadeleye Okan Kocuk, Leo Dubois, Metehan Baltaci, Abdülkerim Bardakci, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Özgür Baran Aksaka, Juan Mata, Baris Alper Yilmaz, Yunus Akgün ve Bafetimbi Gomis 11’i ile basladi.

Yedeklerde ise Jankat Yilmaz, Yusuf Demir, Emin Bayram, Beknaz Almazbekov, Halim Ayaz Yükseloglu, Baran Demiroglu, Ali Yesilyurt, Berk Kizildemir, Efe Akman, Kazimcan Karatas ve Sacha Boey bekledi.

Sari-kirmizililarda oyuna sonradan Emin Bayram, Yusuf Demir, Sacha Boey, Kazimcan Karatas, Beknaz Almazbekov, Baran Demiroglu, Efe Akman ve Ali Yesilyurt dahil oldu.

Rayo Vallecano ise Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Mario Suarez, Florian Lejeune, Josep Chavarria, Unai Lopez, Oscar Valentin, Andres Martin, Oscar Trejo, Alvaro Garcia ve Sergio Camello 11’i ile sahaya çikti.

Radamel Falcao yeniden Nef Stadyumu’nda

Rayo Vallecano’da forma giyen Kolombiyali futbolcu Radamel Falcao, eski takimi Galatasaray’a karsi oynamadi. Deneyimli futbolcu, mücadele öncesinde sari-kirmizili taraftarlardan da yogun ilgi gördü. 36 yasindaki futbolcu, 2019-2021 yillari arasinda Galatasaray ile 43 resmi maça çikip, 20 gol kaydetmisti.

Galatasaray, Dostluk Turnuvasi’nin ikinci maçinda 6 Aralik Sali saat 20.00’de Nef Stadyumu’nda Ispanyol temsilcisi Villarreal ile karsi karsiya gelecek.

Kaynak: İHA