Engin Koyun Açiklamasi 'Kocaelispor'un Gelecegine Damga Vuracagiz'

Yarin yapilacak olan kongre öncesinde maç sonu sorulari yanitlayan Kocaelispor Kulüp Baskani Engin Koyun, “Yarin önemli olan kongre degil, tüzük degisikligi. Kocaelispor’un gelecegine damga vuracak” dedi.

Kocaelispor Kulüp Baskani Engin Koyun, 4-0’lik Etimesgut galibiyetinin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Yarin yapilacak kongreyle yeniden baskanliga talip olacak Koyun, “Bu hafta çok keyifli oldu. Takim sezonun en iyi futbolunu oynadi. Takimi cani gönülden tebrik ediyorum, taraftarimizi da. Rakiplerimiz puan kaybetti. Ama önemli olan bizim ne yaptigimiz. Bugün de takim olarak elimizden gelen her seyi yaptik. 4-0 çok farkli bir skor oldu. Sehri mutlu ettik. Yarin benim kongrem var. Kongre öncesi heyecan oldu, iyi bir hava oldu. Emegi geçenleri tebrik ediyorum; hocasindan teknik heyetinden, futbolcusundan malzemecisine, taraftarina kadar. Iyi bir kenetlenme oldu. Bugünün en güzel tarafi; tribünlerden sampiyonluk naralari basladi.

Bu çok önemli. Inaniyorum ki bu birliktelik ve bu bütünlük bizi sezon sonuna tasiyacak” dedi.



“Gece maçi oynamak için israrci olacagim”

Tribünlerin doluluk oraniyla ilgili soruya yanit veren Baskan Koyun, “Bundan sonra taraftarimizin daha duyarli olacagini düsünüyorum. Sanayi kentindeyiz, cumartesi günü olmasi sikinti. Hafta içi federasyonda toplanti var. Dile getirecegim; bizim gibi 30-35 bin kapasiteli statlarda, maliyetli statlarda gece maçi oynamak için israrci olacagim. Inaniyorum ki federasyon dikkate alacaktir. Bizim gibi birkaç takim daha var. Gece maçi oynanmasi lazim. En azindan pazar günü oynansin. Ama onlarin verecekleri karara saygi duyacagiz” diye konustu.



“Önemli olan kongre degil, tüzük degisikligi”

Yarinki kongreye dair ipuçlari da veren Koyun, “Yüzde 80 listemiz tamam. Listemizde güzel, iyi isimler var haberiniz olsun. Sürpriz aday olup olmayacagiyla ilgili kulagima bir sey gelmedi. Bizim amacimiz aslinda kongre degil, önemli olan yarinki tüzük degisikligi. Kocaelispor’umuzun gelecegiyle ilgili önemli kararlar var yarin. Kocaelispor’un gelecegine damga vuracak. Onlari saglamamiz lazim. Kongre öyle ya da böyle olacakti zaten. Detayli bilgileri kongrede verecegim” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA