Eczacibasi Dynavit'in CEV Sampiyonlar Ligi Maçlari Sifresiz Red Bull TV'de

Türk voleybolunun en basarili kulüplerinden olan Eczacibasi Dynavit’in CEV Sampiyonlar Ligi’nde bu sezon oynayacagi tüm maçlar sifresiz olarak Red Bull TV’den yayinlanacak.

Eczacibasi Dynavit, bir sezonluk aranin ardindan yeniden CEV Sampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Avrupa’nin en büyük kupasini bir kez müzesine götüren Turuncu-Beyazlilar’in CEV Sampiyonlar Ligi’nde bu sezon oynayacagi tüm maçlar, sifresiz olarak Red Bull TV’den yayinlanacak. Eczacibasi Dynavit, E Grubu’nda C.S.M Targoviste (Romanya), Maritza Plovdiv (Bulgaristan) ve Chemik Police’yle (Polonya) mücadele edecek. Ilk karsilasmasina 7 Aralik Çarsamba günü saat 19.00’da C.S.M Targoviste önünde çikacak olan Turuncu-Beyazlilar’in Red Bull TV’den yayinlanacak tüm maçlarini Emre Yaziciol anlatirken, Eczacibasi’nin eski milli voleybolcusu Esra Gümüs Kirici da yorumlayacak. 20 takimin mücadele ettigi CEV Sampiyonlar Ligi’nde gruplarini ilk iki sirada tamamlayan ekipler, bir üst tura yükselecek.

Hande Baladin: ‘‘Sezona iyi bir baslangiç yaptik’’

Eczacibasi Dynavit formasi giyen Hande Baladin, ‘‘Bir sezonluk aranin ardindan yeniden Sampiyonlar Ligi’nde mücadele edecegiz. Eczacibasi Dynavit olarak hedefimiz tüm kulvarlarda sampiyon olmak. Bu sezona da çok iyi bir baslangiç yaptik ve ligde oynadigimiz tüm maçlari kazandik. Bu basarili gidisimize Sampiyonlar Ligi’nde de devam etmek istiyoruz’’ dedi.



Eczacibasi Dynavit - CEV Sampiyonlar Ligi maç programi söyle:

7 Aralik Çarsamba - 19:00: Eczacibasi Dynavit - C.S.M. Targoviste

20 Aralik Sali - 18.00: Maritza Plovdiv - Eczacibasi Dynavit

11 Ocak Çarsamba - 19.00: Eczacibasi Dynavit - Chemik Police

18 Ocak Çarsamba - 20.00: Eczacibasi Dynavit - Maritza Plovdiv

2 Subat Persembe - 19.00: C.S.M. Targoviste - Eczacibasi Dynavit

Kaynak: İHA