Andoni Iraola Sagarna Açiklamasi 'Bizim Için Tatmin Edici Bir Maç Oldu'

Rayo Vallecano Teknik Direktörü Andoni Iraola Sagarna, Galatasaray maçindan sonra yaptigi açiklamada, kendileri için tatmin edici bir maç oldugunu söyledi.

Ispanyol ekibi Rayo Vallecano ile Nef Stadyumu’nda oynadigi hazirlik maçinda Galatasaray’i 1-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Rayo Vallecano Teknik Direktörü Andoni Iraola Sagarna, "Bizim için tatmin edici bir maç oldu. Ilk 10-15 dakika iyi baslayamadik. Daha sonra kendi ritmimiz bulduk. Daha fazla top kazanmaya basladik. Ikinci yarida daha fazla pozisyon bulmaya basladik. Bizim için tatmin edici maçti. Ilk maçtan farkli olarak daha iyi bir karsilasma oldu bizim için" diye konustu.

Fenerbahçe ve Galatasaray’i nasil buldugunun sorulmasi üzerine Andoni Iraola Sagarna, "Bizim için alisimiz alisik oldugumuz ritimde oynadiklarini söyleyebiliriz. Iki takimin da Ispanya’daki gibi yüksek seviyeye sahip olduklarini düsünüyorum. Galatasaray’in birçok önemli oyuncusundan eksik oynadi, çok fazla rotasyon yaptilar. Alisilmis ekiple sahada degillerdi. Iki takimin da sahip olduklari oyuncular belli, nasil takimlar olduklari belli" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA