Sarayköyspor, Denizli Futbolunun Gururu Oldu

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sarayköyspor, bu sezon gösterdigi performansla Denizli futbolunun parlayan yildizi oldu. Kirmizi siyahli ekip, sezonun ilk yarisinda kazandigi 24 puanla zirve yarisinda yer alirken, basarisiyla da takdir topladi.



Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden Sarayköyspor, sezonun ilk bölümünü 24 puanla 3. sirada tamamladi. 11 sezondur BAL’da mücadele eden Sarayköyspor, bu sezon kurdugu takim ve gösterdigi performansla profesyonel lige çikma hedefine yaklasti. Iç ve dis sahada aldigi galibiyetlerle basarili bir form grafigi yakalayan ’Sarayköy’ün Efeleri’, taraftarlarini da mutlu etti.

Hedef liderlik

Çiktigi 13 maçta 7 galibiyet, 3 maglubiyet ve 3 beraberlik alan Sarayköyspor, liderlik için yoluna doludizgin ilerliyor. Teknik direktör Ibrahim Aktürk yönetiminde ikide iki yapan kirmizi siyahli ekip, kötü günler geçiren Denizli futbolunda adindan basariyla söz ettiriyor. Yenilenen stadinda, taraftarinin destegiyle sölen havasinda bir 90 dakika izleten Sarayköyspor, dis sahada da bu sezonun en basarili takimlari arasinda yer aliyor.

Iç sahada 14, deplasmanda 10 puan toplayan Sarayköyspor, BAL’ da mücadele eden Denizli temsilcileri arasinda en basarili takim olarak dikkat çekiyor. 14 takimin mücadele ettigi grupta, Kiralan Demirspor 11 puanla 12’inci, Yesil Çinarspor 11 puanla 13’üncü, Kizilcabölükspor ise 4 puanla son sirada yer aliyor.

Sarayköyspor Teknik Direktörü Ibrahim Aktürk, iyi bir takim olduklarini belirterek, "Hedefimiz ligi zirvede tamamlamak. Liderlik için savasacagiz. Ligin ikinci yarisinda da iyi futbol oynayip aldigimiz güzel skorlarla taraftarlarimizi mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA