Kayserispor'dan Hakem Numanoglu'na Tepki

Deplasmanda Alanyaspor’a maglup olan Kayserispor’da hakem Tugay Kaan Numanoglu’na tepki var. Sari kirmizili kulüp, paylastigi bir video ile hakem yönetimine tepki gösterdi.

Süper Lig’in 16. haftasinda deplasmanda Alanyaspor ile karsilasan ve müsabakayi 3-1 kaybeden Kayserispor’da hakem Tugay Kaan Numanoglu’nun kararlarina tepki vardi. Alanyaspor’un attigi ilk gol öncesinde Mensah’a yapilan hareketin faul olarak degerlendirilmemesine ve Alanyaspor’un kullandigi penalti atisinda kaleci Bilal’in kurtarisi sonrasinda penaltinin tekrarlandirilmasina sari kirmizili camiadan büyük tepki olustu.

Teknik Direktör Çagdas Atan, yaptigi açiklamada "Sahada kazanip, sahada kaybetmek istiyoruz" derken, sari kirmizili kulüp de yayinladigi bir video ile hakem kararlarina ve VAR hakemlerine tepkisini gösterdi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, maç sonrasi yaptigi paylasim ile hakem Tugay Kaan Numanoglu’na tepkisini gösterdi. Milletvekili Ersoy, hakem Numanoglu’nun düdügünü asarak hakemligi birakmasini isteyenler arasinda oldu.

Kaynak: İHA