Hakan Keles Açiklamasi 'Taraftarimiza Yeni Yil Hediyesi Olsun'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, 2-1’lik Gaziantep FK galibiyetinin ardindan, "Taraftarimiza yeni yil hediyesi olsun" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasinda Giresunspor, konuk ettigi Gaziantep Futbol Kulübü’nü 2-1 maglup etti. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, alinan galibiyeti yeni yil hediyesi olarak camiaya ve taraftarlara hediye ettigini belirtti.

Keles, degerlendirmesinde sunlari söyledi:

“Kazanmamiz gereken bir maçti. Çünkü iç sahada puan kaybi çok yaptik. Onu telafi etmek istiyorduk. Son 4 maçta 10 puan kazanmis olduk. Maça iyi basladik. Ilk yari inanilmaz bir sekilde iyi bir oyunumuz vardi. Golü de bulduk. Goller de bulabilirdik. Fakat ikinci yariya iyi baslayamadik. Rakibimiz daha baskiliydi. Golü de buldu. Son dakikalarda buldugumuz gol bize 3 puani getirdi. Oyuncular inanilmaz sekilde istekliydi. Sadece ikinci yarinin belirli bölümünde biraz sikintilar çektik. 10. olduk. Bu seneki hedeflerimiz arasinda ilk 10’da olmak vardi ama lig uzun bir maraton. Güzel bir gidisatimiz var. 4 maçta alinan 10 puan var. Simdi Trabzonspor maçi var. Bu galibiyet, yeni yila girerken tüm taraftarimiza ve Giresunspor camiasina hediye ediyoruz.”

“Trabzon galibiyetini de hediye etmek istiyoruz”

Önümüzdeki hafta Trabzonspor deplasmanina konuk olacaklarini söyleyen Keles, taraftarlara Trabzonspor galibiyeti de hediye etmek istediklerini belirtti.

Keles, “Trabzon iç sahada inanilmaz sekilde baskin oynayan bir takim. Fenerbahçe’yi de yendiler zaten. Ama son maç onlar için kötü sonuçlandi. Biz de iyi gidiyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray ve Besiktas galibiyetlerimiz vardi. Giresun halkina birde Trabzonspor galibiyeti hediye ederiz. Insallah istedigimiz oyunu oynariz. Güzel bir galibiyet hediye ederiz diye düsünüyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA