Alaçatispor Teknik Direktörlügüne Ali Çalis Getirildi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden Alaçatispor, Teknik Adam Ali Çalis ile anlasma sagladi.

Geçen sezon ve bu sezon Viven Bornova FK ile basarili sezon geçiren ve 2022-2023 sezonunda Tire FK maçi sonrasi ayrilan Ali Çalis, 2022-2023 sezonu ara transfer döneminde Alaçatispor ile sözlesme imzaladi.

Son 5 haftada yalnizca 1 galibiyet alarak ciddi puan kayiplari yasayan, 13. hafta sonunda 23 puanla ilk devreyi 5.sirada tamamlayan. Alaçatispor, Izmir’in de yakindan tanidigi isim olan Ali Çalis ile anlasma sagladi.

Özellikle 2022-2023 sezonu ilk 10 haftada 6 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 22 puanla Viven Bornova FK’yi lider olarak birakan genç çalistirici, Bölgesel Amatör Lig 10. grup ekiplerinden Alaçatispor ile 2022-2023 sezonu ikinci devresinde anlasma sagladi.

Basarili Teknik Adam Ali Çalis’in yardimciligini Ümit Yavuz, kaleci antrenörlügü ile Ayhan Öztunç gerçeklestirecek.



Teknik Direktör Ali Çalis ve yardimcilari Ümit Yavuz ile Ayhan Öztunç’un imza törenine As Baskan Ugur Özen ve yönetim kurulu üyeleri Ekrem ve Eren Ölmezer katilim gösterdi.

Imza töreni sonrasi konusan Teknik Direktör Ali Çalis, “Alaçatispor ile anlasmanin mutlulugunu yasiyoruz. Ben ve ekibim Alaçatispor için elimizden gelenin en iyisini yapip takimimizi en üstlere tasimak için mücadelemizi verecegiz. Bize güvenen ve bu göreve getiren Baskanimiz Ozan Gençalp, Genel Koordinatör Malik Gençalp ve tüm yönetim kuruluna tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA