Andrea Pirlo Açiklamasi 'Iyi Bir Takima Karsi 3 Puan Aldik'

Trabzonspor galibiyetine iliskin Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, “Iyi bir takim ruhuyla buraya geldik. Maçi da isteyen bir durumdaydik. Iyi bir takima karsi 3 puan aldik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasinda Fatih Karagümrük, konuk ettigi Trabzonspor’u 4-1 maglup etti. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, “Iyi bir takim ruhuyla buraya geldik. Maçi da isteyen bir durumdaydik. Önceki maçlarda da iyi oyun sergilememize ragmen istedigimiz sonuçlari alamiyorduk. Bugün iyi bir oyunla, iyi bir takima karsi 3 puan aldik” ifadelerini kullandi.

“Konsantre kaybi yasayacaklarini biliyordum”

Trabzonspor’un eksik yönlerini degerlendiren Pirlo, “Fenerbahçe’ye karsi çok önemli, bir galibiyet aldilar. Büyük bir konsantrasyon ile o maça çikacaklarini biliyorduk. O galibiyet sonrasi biraz konsantre kaybi yasayacaklarini da biliyordum. Bu konu üstünden gittim ve bu konuda sikinti çekebileceklerini düsündüm” seklinde konustu.



“Gelecek için adim adim bakacagiz”

Sezon sonu Karagümrük’ü hangi noktada gördügüne dair bir soruya ise deneyimli çalistirici, “Bu maçin kazanacagimizi hissediyorduk. Antalya maçindan gelen bir istek vardi, Adana Demirspor maçinda istedigimiz sonucu alamadik. Bu 3 puan, bu havayi da katlayacagimiz bir 3 puan oldu. Gelecek için adim adim bakacagiz, kaliteli bir takima sahibiz” cevabini verdi.

Kaynak: İHA