Volkan Demirel Açiklamasi 'Pozisyonlar Bulduk Ama Degerlendiremedik'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe karsisinda pozisyonlar bulduklarini ama degerlendiremediklerini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasinda Hatayspor, deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-0 maglup oldu. Müsabakanin ardindan basin toplantisinda konusan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, ilk 20 dakika planladiklari gibi oynadiklarini ifade ederek, “Fenerbahçe’nin çok önde bastigini ama defans arkasi pozisyonlari yakalayabilecegimizi düsündük. Ofsayttan sayilmayan gol ve kaçirdigimiz goller var. Degerlendiremeyince duran top organizasyonunda Fenerbahçe golü buldu. Ferdi sol kanatta 2’ye 3 oyunlariyla ceza sahasina gelinen bir gol. 2-0 burada geriye düsmek zor bir durum. Yine toplamaya çalistik. 1, 2 tane daha ayni pozisyonlar bulduk ama degerlendiremedik. Devre arasi oyuncu degisiklikleri yaptik. Yine ayni sekilde yakaladigimiz pozisyonlar oldu ama degerlendiremedik. Sonrasinda yine gol yedik. Çikmak isterken kaptirdigimiz topla da gol yedik, maglup olduk. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Bu statta gol yemeden zamani kullanarak gol atarsaniz galip gelebilirsiniz. Ama beceremedik” dedi.



“Aykut Kocaman sevdigim saydigim insanlardan biri”

Hatayspor ve gelecegi hakkinda konusan Demirel, “Hatay’i çok degerli buluyorum. Hem kültürel olarak hem insani degerler olarak. Çok keyif aldigim bir yer. Amacim açikçasi hem Hatayspor’u daha yukarilara tasimak, hem de Hatayli gençleri futbolu sevdirmek. Bunlar söylemle olacak seyler degil. Tamamen çalisma programimiz bu sekilde yapmaya çalisiyoruz. Baskan ve yönetimde böyle düsünüyor. Elimden geldigince Hatay için bir seyler yapmaya çalisacagim. Benim için dogru bir yer. Aykut hocanin gelisiyle ikon tanitimi oldu. Kulübümüz davet etti. Aykut hocam bizi kirmadi. Ikon tanitiminda bizimle birlikte oldu Aykut hoca, benim için çok degerli çok zaman geçti. Futbol camiasinda sevdigim saydigim insanlardan bir tanesi. Kulübümüze gelip aramizda oldugu için çok mutlu olduk” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA