Turistler Yilbasinda Eglence Ve Kayaga Palandöken'de Doyacak

Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi yilbasi hazirliklarini tamamladi. Oteller ve isletmeler çesitli eglence ve aktiviteler ile yilbasinda misafirlerini eglence ve kayaga doyuracak.

Türkiye’nin en erken kayak sezonunu açan ve en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Palandöken Kayak Merkezi yilbasina hazir durumda bulunuyor. Yilbasini kutlamak için Palandöken’i tercih eden turistler için hazirliklarini tamamlayan otel ve isletmeler misafirleri için ise yilbasina özel çesitli aktivite ve eglenceler düzenleyecek. Yilbasinda hem eglenceye hem de kayaga doyacak olan turistler simdiden otellerin yüzde 65’lik kismini doldurmus durumda. Yurtdisindan kisitli rezervasyon yapilsa da Istanbul, Ankara ve Izmir’den yogun rezervasyon talebi bulunuyor. Öte yandan yilbasina sayili günler kala dolmaya baslayan otellerin ise kisa süre içerisinde tamaminin rezerve edilmesi bekleniyor.

“Palandöken yilbasina hazir durumda bulunuyor”

Palandöken’de bulunan tüm otel ve isletmelerin yilbasina hazir oldugunu belirten Otel Müdürü Ömer Akça, “Yaklasik 10 gündür Palandöken’de yagan karla ve suni kar takviyesiyle pistlerimizin büyük bir bölümünü açtik. Bununla beraber doluluklar basladi.

Suanda sikistirilmis 60 cm civarinda kar pistlerimizde bulunuyor. Gelen misafirlerimizde bu yönde fazlasiyla mutlu durumdalar. Kazasiz belasiz çok güzel geçiyor sezonumuzun baslari. Palandöken’in en önemli özelligi iki tane uluslararasi yarisma oldugu için biz güvenlik önlemlerinin ne kadar iyi yapilabilecegini ögrendik. Ulasim kolayligi zaten fazlasiyla var. Yilbasiyla ilgilide özellikle Istanbul, Ankara ve Izmir’den misafirlerimiz rezervasyonlarini yapti ve hala yapilmaya devam ediyor. Son hafta içerisinde bulunuyoruz umarim keyifli bir yilbasi ve kayak tatili geçirecek misafirlerimiz. Palandöken’deki tüm otel ve isletmeler yilbasi hazirliklarini tamamladi. Degisik aktiviteler, eglenceler, animatörler, gece kayagi, mesaleli kayak gibi durumlar söz konusu olacak. Zaten Palandöken’de sabah-aksam saat 8 sürekli kayak yapiliyor ve profesyonel isiklandirma sistemlerimiz ile pistler hep aydinlatiliyor. 29, 30 ve 31 Aralik yani 3 gün boyunca burada fazlasiyla eglence ve kayaga gelen misafirlerimiz fazlasiyla doyacaktir. Suanda yurtdisindan az miktarda rezervasyon var dedigim gibi il içinden çok talep var. Bu yönde otellerimizin yüzde 65’lik kismi dolmus durumda bulunuyor. Kisa süre içerisinde tamaminin dolmasini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA