Jorge Jesus Açiklamasi 'Takimim Bir Kez Daha Özgüvenli Oyun Ortaya Koydu'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 4-0’lik Hatayspor galibiyeti sonrasi futbolcularinin bir kez daha özgüvenli bir oyun ortaya koydugunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasinda Fenerbahçe, Hatayspor’u 4-0 maglup etti. Maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, her maç oldugu gibi bu maçinda önemli oldugunu söyleyerek, “Bugün galibiyet daha da önemliydi. Ligde son 2 maçta maglup olmustuk. Son 3 maçta kirmizi kart görmüstük. Bu kirmizi kartlar bize problem çikartti. Bugün yine takim bir kez daha özgüvenli bir oyun ortaya koydu. 4-0 kazandik ama 3, 4 gol daha atabilirdik. Kaleyi bulan sut sayimiz 15. Ligde 40 gol attik, güzel rakam. Oyuncularimizi ve taraftarlari tebrik ediyorum. Taraftarlar maç boyunca destek, özgüven verdiler. Yeni yil geliyor, taraftarlarimiza saglik, basari ve bolca Fenerbahçe galibiyeti diliyorum” dedi.



“Savunma arkasina atilan toplarda risk var ama biz bu stille 40 gol attik”

Savunma arkasina atilan toplarla ilgili sorulan soruya cevap veren Jesus, “Bunun bir çözümü yok, bizim oynamis oldugumuz futbolun riski bu. Bunu bilerek göz önüne aliyoruz. Rakiplerin bunu degerlendirebilecek kapasitesi varsa faydalaniyorlar. Arkaya atilan toplarda risk var biliyoruz ama sahada bu oyun stilini sergiliyoruz, bu yüzden 40 gol attik” seklinde konustu

Kaynak: İHA