Sakir Özkayimoglu Açiklamasi 'Göztepe'nin Hakkini Her Yerde Ararim'

Bodrumspor’a 1-0 maglup olduklari maçin ardindan konusan Göztepe Teknik Direktörü Sakir Özkayimoglu, 2 pozisyonda kendilerine penalti verilmedigini savunarak, “Koray Gençerler VAR hakemisin, yillardir hakemlik yapiyorsun ama bu penaltilar nasil verilmez. Maça zaten tecrübesiz bir hakem gönderildi. Göztepe’nin hakkini her yerde ararim ben” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasinda Bodrumspor’u konuk eden Göztepe, rakibine 1-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Sakir Özkayimoglu, Evimizde kaybettigimiz için üzgünüz” diye konustu.

Maça sanssizliklarla basladiklarini söyleyen Özkayimoglu, “Maçin basinda geriye düstük. Gerekli konusmalari içerde yaptik. Ikinci yari ellerinden gelen her seyi yaptilar. Iki tane golümüz VAR’dan döndü. 22 yildir teknik adamlik yapiyorum dünyanin her yerinde Atinç ve Yasin’in pozisyonu penalti. Bodrumspor’a saygi duyuyoruz ama biz Göztepe’yiz. Çok büyük camiayiz. Biz yikilmayiz, ayakta kaliriz” dedi.

Maçin hakemlerine tepki gösteren Özkayimoglu, “Koray Gençerler VAR hakemisin, kaç yillik hakemsin ama bu penaltilar nasil verilmez. Maça zaten tecrübesiz bir hakem gönderildi. Göztepe’nin hakkini her yerde ararim, günah. Çocuklar ekmek yiyor. Ekmek yiyen bir sürü insan var. Ayakta kalmak için daha çok çalisip herkesi yenecegiz. Herkesi yenmemiz gerekiyor. Ikinci yariya daha iyi hazirlanip daha iyi bir Göztepe’yi izletmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

“Özellikle forvet bölgesinde takviyeye ihtiyacimiz var”

Kadrolarinda çok fazla kiralik oyuncu yer aldigini ifade eden Özkayimoglu, “TFF bunu 8 oyuncu olarak sabitledi. Gerekli çalismalar yapiliyor. Özellikle forvet bölgesinde takviyeye ihtiyacimiz var. Oraya gerekli takviyeler yapilacaktir. Göztepe’yi en iyi sekilde temsil eden oyunculari transfer etmek istiyoruz. Uzun bir transfer dönemi var ama 3-4 oyuncu nokta transfer yapmak gerekiyor” dedi.

Oglu Ege Özkayimoglu hakkinda sorulan soruya ise “Göztepe isterse Ege’yi geri alabilir” diyen Özkayimoglu, “Oglum olmaktan öte önemli bir oyuncu. Göztepe’nin çocugu. Göztepe, bizim canimiz. Göztepe’nin hakkini korumak için her türlü savasa girerim. Geri dönesi gerekiyorsa döner” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA