Nilüfer Belediye FSK Farka Kostu

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, rakibi Gebze Tayfunspor’u 6-1 yenerek ilk yariyi galibiyetle kapatti.

Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü rakibini Ibrahim Yazici Stadyumu’nda agirladi. Karsilasmanin 20. saniyesinde konuk takim, Yigit’in ayagindan buldugu golle 1-0 öne geçti. Yedigi erken golün sokunu atlatan Nilüfer Belediye FSK, üçüncü dakikada takim kaptani Veli’nin serbest vurusundan topu aglarla bulusturarak 1-1’lik esitligi sagladi. 16. dakikada Nilüfer Belediye FSK’nin sag beki Fatih ceza alanina yapilan ortada kafa ile topu aglara göndererek durumu 2-1 yapti. 28. dakikada ceza alani içinde olusan karambolde Yildirim attigi golle durumu 3-1’e tasidi. 37 dakikada Aykut ceza alaninda topla bulustu ve sert bir sutla takimini 4-1 öne geçirirken ilk yari bu sonuçla sona erdi.

Ikinci yarinin baslamasi ile birlikte Nilüfer Belediye FSK atak futbolunu devam ettirdi. 49. dakikada Mustafa Aköz, 51. dakikada Mustafa Serkan’in ayagindan buldugu iki golle 6-1’lik üstünlük sagladi. 60.dakikadan sonra yapilan degisiklikle Nilüfer Belediye FSK, genç agirlikli bir kadro ile mücadele etti ve maç 6-1 ev sahibinin üstünlügü ile sona erdi. Nilüfer Belediye FSK bu galibiyetle ilk yarida oynadigi 13 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek puanini 18’e yükseltti. BAL Ligi ikinci yarisi müsabakalari 29 Ocak 2023 tarihinde baslayacak.

Kaynak: İHA