Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Ligi Ilk 10'Da Bitirebilirsek Kendimizi Basarili Sayacagiz'

Göztepe’yi 1-0 maglup ettikleri maçin ardindan konusan Bodrumspor’un teknik direktörü Ismet Tasdemir, ligi ilk 10’da bitirmenin kendileri için basari sayilacagini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasinda Göztepe’ye konuk olan Bodrumspor, rakibini 1-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, Göztepe’nin çikista oldugunu ifade ederek, “Zor bir karsilasma bekliyordu bizi. Oyunun basinda golü bulduk. Daha sonra gol pozisyonlari da bulduk ama degerlendiremedik. Rakibimiz son dakikalarda üstün oynamasina ragmen maçi kazandik. Bunun için sevinçliyim. Ilk yarinin son maçlari sikintili oluyor genelde. Sezon basindan beri iyi götürdügümüz ligi iyi yerde tamamlamak istedik. Skoru koruma odakli hareket ettik. Fazla hamle yapma sansimiz yoktu. 2 oyuncu degisikligi ile maçi bitirdik” dedi.

Sezon baslarken hedeflerinin ligde tutunmak oldugunu söyleyen Tasdemir, “Ligi ilk 10’da bitirebilirsek biz basarili sayacagiz kendimizi. Devre arasi kampini iyi geçirmeye çalisip aramiza dogru isimler katmak istiyoruz. Bizler her maç terimizin son damlasina kadar savasmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA