Gökhan Ünal Açiklamasi '1 Puan Umut Verici'

Çaykur Rizespor’la golsüz berabere kaldiklari maç sonrasi konusan Altinordu’nun teknik direktörü Gökhan Ünal, uzun süre sonra gol yemeden kazandiklari 1 puanin kendileri için umut verici oldugunu söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasinda Çaykur Rizespor’u konuk eden Altinordu, rakibiyle golsüz berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Altinordu Teknik Direktörü Gökhan Ünal, Altinordu’ya gelirken takimdaki özgüven eksikligini gördügünü ifade ederek, “Bireysel anlamda yeteneklerini sergilemeyenler vardi. Beraber oynamayi ögretiyoruz onlara. Maçin içinde bunu iyi sergilediler. Uzun süre sonra gol yemeden maçi tamamladik. Kazanabilirdik, kaybedebilirdik. Bugün 1 puan aldik. Bu 1 puan bizim için umut vericiydi” dedi.

Devre arasini en iyi sekilde degerlendirmek istediklerini kaydeden Ünal, “Ikinci yariya daha iyi baslamak istiyoruz. Ligden düsmeyi düsünmüyoruz. Altinordu’yu üst siralara çikarmaya geldim. Bünyemize uygun oyunculari arastiriyoruz. Gelmek isteyen oyuncular var. Kadromuza iyi oyuncular katip ikinci yariya en iyi sekilde baslayacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA