Denizlili Dartçilardan 12 Madalya

Pamukkale Belediyesporlu dartçilar Ankara’da yapilan Sehit Eren Bülbül Türkiye Dart Sampiyonasi’ndan 12 madalya ile döndü. Mavi-beyazli kulübün dartçilari bu isimle yapilan 3 Türkiye turnuvasinda toplam 32 madalya kazandi.



Pamukkale Belediyespor’un aktif branslarindan dartta basarili sonuçlar gelmeye devam ediyor. 22-25 Aralik 2022 tarihleri arasinda Ankara Spor ve Sergi Sarayi Dart Salonu’nda gerçeklesen “Sehit Eren Bülbül Türkiye Dart Sampiyonasi 3. Ayak Siralama Turlari”na minik, yildiz, genç ve büyük kategorilerinde kadin ve erkek toplamda 944 sporcu katildi.

Zehra Gemi Yildiz Genç Kizlar kategorisinde Türkiye sampiyonlugu elde ederken, Ayse Bodur’da Kadinlar 2. Tur kategorisinde Türkiye birincisi olarak altin madalyanin sahibi oldu. Furkan Bilal Kurt Minikler, Esma Dogan Yildiz Kizlar ile Genç Kizlar kategorisinde, Zehra Gemi Genç Kizlar ve Ayse Bodur Kadinlar 1. Tur kategorisinde Türkiye ikincisi olarak gümüs madalyanin sahibi oldu. Ömer Türkarslan Yildiz Erkekler, Aysegül Karagöz Yildiz Kizlar, Esma Dogan Yildiz Kizlar 1. Tur, Kerem Kurban Genç Erkekler ve Ceylin Atas Kadinlar kategorisinde üçüncü olmayi basardilar. Mavi-beyazli ekip 2 altin, 5 gümüs, 5 bronz madalya alarak toplamda 12 madalya ile turnuvayi tamamladi.

Bu basarilar sonucunda Pamukkale Belediyespor Dart Takimi, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafindan 2022 yili içerisinde 3 farkli sehirde gerçeklestirilen Sehit Eren Bülbül Türkiye Dart Sampiyonalarinda 7 altin, 12 gümüs ve 13 bronz madalya olmak üzere toplamda 32 madalya kazandi.

Kaynak: İHA