9. Haftayi Galibiyetle Tamamlayan Bizim Kizlar Açiklamasi3, UNICA Düzce Voleybol Açiklamasi 0

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2. Ligi 10. Gruptaki mücadelesini basariyla sürdüren Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Kadin Voleybol Takimi 9. haftada karsilastigi UNICA Düzce Voleybol Takimini 3-0 maglup etti.

Bozüyük Yeni Kapali Spor Salonu’nda oynanan karsilasmayi Ilçe Kaymakami Adem Öztürk, Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Belediye Baskan Yardimcisi ayni zamanda kulüp Baskani Ali Sahinoglu, CHP Ilçe Baskani Ihsan Esel, takima sponsor olan fabrika yöneticileri, Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü teknik ekibi ve voleybol sever Bozüyüklüler ilgi ile izledi. Voleybol severler için Cumhuriyet Ilkokulu’nun önünden saat 13:00’ten itibaren dün test sürüsleri yapilan tramvaylar ile ücretsiz ring seferleri düzenlendi.

Baskan Bakkalcioglu maç öncesinde takim ile görüserek takima basarilar diledi. Yogun bir seyirci destegi ile oynanan maçi "Bizim Kizlar" 1. seti 25-19, 2. seti 25-17 ve 3. seti de 25-20’lik skorla 3-0 kazandi. Maçin set aralarinda sunduklari cimnastik gösterileri ile begeniyle izlenen Bozüyük Belediyesi cimnastik bransi sporculari da voleybolcu ablalarina destek oldular. Galibiyetle biten maçin sonunda Kaymakam Öztürk, Belediye Baskani Bakkalcioglu ve Baskan Yardimcisi Sahinoglu ile birlikte sahaya inerek “Bizim Kizlar”i ve teknik ekibi tebrik etti, basarilarinin devamini diledi.

Baskan Bakkalcioglu maç öncesinde ayrica tramvaylara binerek maça gelen vatandaslarla da görüserek sohbet etti, fikir alisverisinde bulundu.

Kaynak: İHA