Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Kazandigimiz Için Mutluyum'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, yilin son maçinin ardindan yaptigi basin toplantisinda, Adanaspor’u yendikleri için mutlu oldugunu söyledi.

Adanaspor’u kendi sahasinda 2-1 yenen Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroglu, maç sonu basin toplantisinda mücadeleyi degerlendirdi.

“Kazandigimiz için mutluyum”

Ilk devrenin ve yilin son maçini kazandiklari için mutlu oldugunun altini çizen Hüseyin Eroglu, “Ligin son maçiydi. Gerçekten zorlu maçlar oynadik. Su an maç bittiginde kazanmamiz gereken bir maçin ne kadar zor geçecegini biliyorduk. Taraftarimizin önünde kazanmak, ilk yari biterken kazanmak, tabelaya baktiginiz da ikinci durumda olmak bence çok önemliydi. Bugün taraftarimizin önünde kazandigimiz için mutluyum. Tabii ki, zor olacagini biliyorduk. Ilk yari, rakip savunmada kalmayi tercih etti. Golün gelmesi, 1-0’ken bile rakip kalabalik savunma yaparak kazanacagi toplarla etkili olmaya çalisti. Pozisyon verdigimiz dakikalar var. Ikinci yari rakibin üstümüze geldigi anlarda aslinda yakaladigimiz pozisyonlari degerlendirebilirdik. Sadece bir tanesini degerlendirdik. Sonuçta kazandigimiz için mutluyum. Bizim için 2022 yilinin son maçini kazanmamiz, puan siralamasinda ikinci durumda olmamiz, aslinda baktigimizda ikinci yariya da çok iyi hazirlanacagimiz süreç bizi bekliyor. Ikinci yariya çok iyi baslangiç yapmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA