Osman Özköylü Açiklamasi 'Oyuncularimin Gösterdigi Performans Beni Gururlandirdi'

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Manisa FK maçinda iyi oynadiklarina deginirken, “Oyuncularimin gösterdigi performans beni gururlandirdi” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasinda sahasinda Manisa FK ile karsilasan Pendikspor 0-0 berabere kaldi. Maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Ilk yarinin son maçi olmasina ragmen mücadeleci, temposu yüksek bir maç oldu. Biraz daha etkin olan, rakibin sahasinda oynamaya mahkum eden bir Pendikspor vardi. Oyun olarak baktigimizda oyuncularimi kutluyorum, iyi oynadik. Ayagimizda topu tutmaya çalistik. Hücumlarimizi dogru sekilde hazirladik. Final paslarini yapamadigimizda skor yapamadik. Onlarin gösterdigi performans beni gururlandirdi. Hasan Hatipoglu ve Rogerio’nun sakatliklari bizi bazi noktalarda eksik kalmamizi sagladi” ifadelerini kullandi.

“Kulübeden oyuna etkiyi arttiracak oyunculara ihtiyacimiz var”

Sezonun ilk yarisinin sona erdigine deginen Özköylü yaptigi degerlendirmede, “Ilk yarinin geneline baktigimiz zaman iyi bir Pendikspor vardi. Takdir edilen bir nokta. Yaptiginiz isin karsiligini almak çok güzel. Takima katkilar anlaminda çalismalarimiz olacak. Kulübeden oyuna etkiyi arttiracak oyunculara ihtiyacimiz var. Insallah dogru sekilde planlayip takimi en iyi hazirlayip, üst siralarda olmaya çalisiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA