Jorge Jesus Açiklamasi 'Bu Sezon Aldigimiz Bütün Maglubiyetleri Bir Kisi Eksikken Aldik'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Trabzonspor maçinin ardindan, "“Bu sezon aldigimiz bütün maglubiyetleri bir kisi eksikken aldik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasinda Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor’a 2-0 maglup oldu. Karsilasma sonrasinda konusan Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, “Bu maçin iki farkli kismi var. Birinci kismi 11-11 oynadigimiz kisimdi. Bu kisimda gole daha yakin olan taraf bizdik. King‘in bir sutu direkten döndü. Kirmizi kart gördügümüz dakikaya kadar olan dönemde iyi olan taraf bizdik. Ancak kirmizi karttan sonra isler bizim için zorlasti. 10 kisi oynamak için gerekli düzenlemeleri yapamadan golü yedik. 2. golü yedigimiz an ise risk aldigimiz anlardi. Son 3 maçta 3 kirmizi kart gördük. Bu sene aldigimiz bütün maglubiyetler hep bir kisi eksikken aldik. Bu kirmizi kartlar zaman zaman oyuncularimizin hatalari, zaman zaman da hakemlerin süpheli kararlari ile ilgili ama Crespo’nun bugün gördügü kartla ilgili bir sey diyemem. Bu sezon gördügümüz 5. kirmizi kart. Trabzonspor son sampiyon. Aldigi galibiyetle ligde iddiali oldugunu gösterdi. Her takim puan kaybedecektir. Çok çekismeli bir lig yasayacagiz” diye konustu.

“Bugün sadece bir maç kaybettik” diyen Jesus, “Bu haftadaki maçlar bittiginde lider kalabilecek miyiz bilmiyorum ama önemli olan ligi lider olarak bitirmek. Aldigimiz maglubiyet bugün sadece 3 puan kaybettik. Siz sampiyon olmak istiyorsaniz yasadiginiz zorluklarin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Bu sezon 3-4 hatta 5-6 takim sampiyonlugu kovalayabilir. Fenerbahçe de bu takimlardan biri, ne onlardan iyi, ne onlardan kötü” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA