Ahmet Agaoglu Açiklamasi 'Trabzonspor Her Zaman Zirve Yarisi Içindedir'

Trabzonspor Baskani Ahmet Agaoglu, olumsuz algilarla tahriklere kapilmayarak maça agirligini koyan taraftarlarin tesekkür ettigini belirterek, bordo-mavili kulübün her zaman zirve yarisi içinde olacagini söyledi.

Trabzonspor Kulüp Baskani Ahmet Agaoglu, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasinda sahalarinda 2-0 maglup ettikleri Fenerbahçe müsabakasi sonrasi agir gribal enfeksiyon geçirmesine ragmen basin mensuplarini kirmayarak sorulari yanitladi.

Agaoglu, "Taraftarlarimiz olusturulmaya çalisilan olumsuz algilarla tahriklere kapilmadan, 100 dakika boyunca takimimizi desteklediler. Geçen seneki 12. adam taraftar gücümüz maça agirligini koydu. Oyuncularimi tebrik ediyorum. Hocamiz Abdullah Avci, teknik heyet ve emegi geçen herkesi kutluyorum. Bu sadece kazanilmis bir maç. Fatih Karagümrük maçini kazanmadigimiz takdirde bu 3 puan çok fazla anlam ifade etmez. Ayni ciddiyetle devam etmeliyiz. Zirve diye bir yaris varsa Trabzonspor her zaman o zirve yarisindadir. Trabzonspor her zaman zirveye oynayacaktir” dedi.

Kaynak: İHA