Abdullah Avci Açiklamasi 'Iyi Bir Takima Karsi Iyi Bir Galibiyet Aldik'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Fenerbahçe maçinin ardindan, "Iyi bir takima karsi iyi bir galibiyet aldik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasinda Trabzonspor, Fenerbahçe’yi 2-0 maglup etti. Karsilasma sonrasinda konusan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, “Ligimizin her lideri hem kadro derinligi çok fazla olan oyuncu kalitesi yüksek oyun olarak planlari olan ama net güçlü tarafini güçlü ve güçsüz tarafini da bildigimiz bir takimdi. Santra baslangiçlari ile ilgili bile planlari var. Iyi bir takima karsi iyi bir galibiyet aldik. Oyunun kontrolü tamamen elimizdeydi. Rakibin 10 kisi kalmasi ile oyunu domine ettik. Alternatifli bir takima karsi çok iyi bir galibiyet aldik. Oyuncularimi tebrik ediyorum. Bu oyunu gelistirerek devam etmek istiyoruz. Oyunu daha erken koparmamiz lazimdi” dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, karsilasma boyunca takimlarina destek olan taraftarlara da tesekkür ederek, “Bizim transfere ihtiyacimiz yok, bizim Trabzonspor taraftarina ihtiyacimiz var. Desteklerini bizden esirgemesinler. Bir maç kazandik, baska bir sey kazanmadik. Bu sehrimize de takimimiza da iyi gelecek. Lig daha çok uzun. Üst üste maçlar kazanmamiz gerekiyor. Oyuncularimi ve taraftarlarima tekrar tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA