Samsunspor'da Seri Bozuldu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, resmi müsabakalarda 10 maç sonra kaybetti. 11. maçinda kupada Trabzonspor’a maglup olan kirmizi-beyazlilarin ligde hala 8 maçlik yenilmezlik serisi bulunuyor.

Kirmizi-beyazlilar son oynanan Türkiye Kupasi maçi öncesinde ligde 8, kupada 2 olmak üzere toplam 10 maçtan sahadan maglubiyet almadan ayrilmisti. Karadeniz temsilcisi bu süreçte ligde Boluspor ile 2-2 berabere kalmis, Pendikspor’u 2-0 yenmis, Göztepe’yi 1-0 yenmis, Tuzlaspor’u 2-1 yenmis, Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalmis, Denizlispor’u 5-0 yenmis, Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalmis ve son olarak da Bodrumspor ile 0-0 berabere kalmisti. Kupada da önce Musspor’u 3-0 ile geçen Samsunspor, ardindan da Adanaspor’u 4-0 ile geçerek 5. Tur’da Trabzonspor’un rakibi olmustu.

Oynadigi son 10 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlik alan Samsunspor, son maglubiyetini 10 Ekim’de Izmir deplasmanindan Altinordu’ya karsi almisti. O maçin ardindan oynadigi 10 resmi maçta da maglubiyet yüzü görmeyen Karadeniz temsilcisi, 21 Aralik’ta Trabzon’da oynadigi maçta sahadan 3-0’lik maglubiyetle ayrilinca yenilmezlik serisi de bozulmus oldu.

25 Aralik Pazar günü ligde ilk devrenin son maçinda Adanaspor’u agirlayacak olan Samsunspor’un ligde hala 8 maçlik yenilmezlik serisi bulunuyor. Samsunspor, ligde oynadigi son 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik alarak su anda 2. sirada bulunuyor.

Kaynak: İHA