Okul Sporlari Degerlendirme Toplantisi Yapildi

Gençlik ve Spor Bakanligi Okul Sporlari Daire Baskani Osman Gümüs’ün katilimlariyla 2022-2023 egitim-ögretim yili okul sporlari degerlendirme toplantisi Adiyaman’da yapildi.

Toplantida Okul Sporlari Daire Baskanligi Sube Müdürü Enes Özlü ve Spor Egitim Uzmani Anil Pehlivan, 2022-2023 Okul sporlari modülleri hakkinda beden egitimi ögretmenlerine bilgi verdi.

Toplanti Spor Bilgi Sisteminin tanitilmasi, okul spor faaliyetleri yönetmeligindeki kilavuzlarda bulunan degisiklikler görüsüldü.

Okul Sporlari konusunda her yil binlerce çocugun salonlarda müsabakalara katilarak madalya için mücadele ettigine dikkat çeken, Gençlik ve Spor Il Müdürü Fikret Keles, ” Yaz aylarinda Adiyaman genelinde düzenledigimiz GSB spor okullari projesine katilan çocuklarimiz yil içerisinde okullarinda egitim aldiklari branslarda spor hayatlarini devam ettiriyor. Bu nedenle ilimizde spor yapan çocuk ve genç sayisi her geçen yil gözle görülür bir sekilde artiyor. Bu anlamda bizlere destek olan basta Antrenörlerimiz ve beden egitimi ögretmenleri olmak üzere çocuklarini spora tesvik eden tüm ailelere tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA