Kurumlar Arasi Voleybol Turnuvasinin Sampiyonu Esnafspor

Kula Kaymakamligi tarafindan düzenlenen kurumlar arasi voleybol turnuvasinda Esnafspor, rakibi Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’nü de 3-0 maglup ederek turnuvadan namaglup sampiyon olmayi basardi.

Kula Kaymakamligi tarafindan düzenlenen kurumlar arasi voleybol turnuvasi, dün oynanan final etabiyla son buldu. Oldukça renkli görüntülere sahne olan müsabakada 4 grup halinde 16 takim mücadele etti. Yari final müsabakalarinin ardindan üçüncülük dördüncülük maçi yapan Kula Itfaiyesi, rakibi Kula Belediyesi’ni maglup ederek üçüncü olurken, Kula Belediyesi turnuvadan dördüncü olarak ayrildi. Final müsabakasinda ise turnuvanin basindan bu yana rakiplerine set vermeden galip gelen Esnafspor, karsilastigi rakibi Kula Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’nü de 3-0’lik net bir skorlar maglup ederek turnuvanin sampiyonu oldu.

Kulali sporseverlerin de ilgiyle izledigi final maçinin ardindan sampiyon olan Esnafspor ile diger takimlara kupa ve madalyalar verildi.

Kula Kaymakami Birkan Tatlisöz ile AK Parti Kula Ilçe Baskani Ahmet Palabiyik’in ellerinden kupa ve madalyalarini alan Esnafspor takimi oyunculari, büyük bir sevinç yasadi.

Kaynak: İHA