Kemal Memisoglu Açiklamasi 'Fenerbahçe Gibi Büyük Bir Kulüple Eslesmekten Mutlu Olduk'

Ziraat Türkiye Kupasi son 16 Turu’nda Fenerbahçe ile eslesen Çaykur Rizespor’da baskan vekili Kemal Memisoglu, "Insallah güzel, eglenceli ve zevkli bir maç oynayacagiz. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüple eslesmekten mutlu olduk” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Son 16 Turu kura çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan Hasan Dogan Kamp Egitim Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Çekilen kuranin ardindan Fenerbahçe ile eslesen Çaykur Rizespor’da baskan vekili Kemal Memisoglu, basin mensuplarina degerlendirmelerde bulundu. Memisoglu, hem ligde hem de kupada iddiali olduklarini ifade ederek, “Elimizden geleni yapacagiz. Süper Lig’in lideri ile eslestik. Hayirli olsun. TFF 1. Lig’i temsilen Türkiye Kupasi’na renk katmaya devam edecegiz. Insallah iyi futbolla hak eden kazanir. Herkese hayirli olsun. Amacimiz iyi futbol oynayarak basarili sekilde hem Rize’yi hem de Rizespor’u temsil etmek. Insallah güzel, eglenceli ve zevkli maç oynayacagiz. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüple eslesmekten mutlu olduk. Sonuçta Süper Lig kültürü olan bir takimiz. Insallah misafir olarak kaldigimiz 1. Lig’den de bir an önce çikmaya çalisiyoruz. Herkese basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA