Izmir'in Kadin Basketbol Sampiyonu Kavram Meslek Yüksekokulu Oldu

Türkiye Üniversite Sporlari Federasyonu tarafindan düzenlenen ÜNILIG Basketbol Bölgesel Lig sampiyonu, Izmir Kavram Meslek Yüksekokulu (IKMYO) oldu. Antrenör Cenk Yesilada sampiyonluk sonrasi yaptigi konusmada, “Ilk senemizde sampiyonlugu tatmis bir ekip olmanin gururunu yasiyoruz” ifadelerini kullandi.

Dokuz Eylül Üniversitesi’nde gerçeklesen Türkiye Üniversite Sporlari Federasyonu tarafindan düzenlenen ÜNILIG Basketbol Bölgesel Lig sampiyonu Izmir Kavram Meslek Yüksekokulu (IKMYO) oldu. Tüm maçlardan galibiyetle ayrilarak sampiyonluga namaglup olarak ulasan IKMYO, Nisan ayinda düzenlenmesi planlanan TÜSF Kadin Basketbol Süper Ligi yükselme müsabakalarinda yer almaya hak kazandi.

“Ilk senemizde sampiyonlugu tatmis bir ekip olmanin gururunu yasiyoruz”

ÜNILIG Basketbol Bölgesel Lig sampiyonlugunu ilk senelerinde namaglup sekilde kazanan üniversite takiminin çok çalisarak bu basariyi elde ettigini söyleyen Antrenör Cenk Yesilada, “Daha önce beraber çalistigimiz çok sporcumuz vardi, ancak aramiza bu sene katilan ve ilk defa çalisma firsati buldugumuz oyuncularimiz da oldu. Sene basindan beri çok çalisarak ve tam bir ekip ruhuyla hareket ederek Izmir’in köklü üniversitelerini geride birakip bu basariyi elde ettik. Basta Mütevelli Heyet Baskanimiz Dr. Erkan Çelik ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman Küçükaltan olmak üzere, bizi destekleyen, bize inanan herkese tesekkür ediyorum, oyuncularimla gurur duyuyorum” dedi.

Kaynak: İHA