Erhan Çelenk Açiklamasi 'Oyun Tarzimi Degistirdim'

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta yer alan Bucaspor 1928’in golcü oyuncusu Erhan Çelenk, en basarili sezonlarindan birini yasiyor. Sari-lacivertlilerin basarili oyuncusu Erhan Çelenk, yas aldikça oyun tarzinda bazi degisimlere gittigi söyleyerek "Oyun stilimi degistirdikten sonra skora daha fazla katki vermeye basladim" dedi.

Bucaspor 1928 golcü oyuncusu Erhan Çelenk, TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta yer alan Bucaspor 1928’deki yeni oyun tarzini Ihlas Haber Ajansi’na anlatti. Amacinin takima daha fazla yardim etmek istedigini söyleyen Çelenk, oyun tarzinda da degisiklige gittigini vurguladi. Bucaspor 1928’in 33 yasindaki oyuncusu Erhan Çelenk, "Böyle oynamamin daha dogru olduguna inandim ve böyle devam ediyorum" seklinde konustu.



“Oyun stilimi degistirdikten sonra skora daha fazla katki vermeye basladim”

Oyun tarzinda degisikliklere gittigini söyleyen Erhan Çelenk, “Son 3-4 senedir oyun tarzimi degistirdim. Çalistigim teknik direktörlerden gördügüm bazi güzel seyler vardi. Ben de onlari kendime uyarladim. Oyun stilimi degistirdikten sonra skora daha fazla katki vermeye basladim. Bu degisimin dogru olduguna inandim ve böyle devam ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Erzurumspor FK kariyerimden sonra oyun tarzimi degistirdim”

Saha içinde zaman zaman saha içindeki bölgesini degistigini dile getiren Çelenk, “Eskiden daha çok kosan, çalim atmayi deneyen, çok fazla aksiyon yapmaya çalisan bir oyuncuydum ama bir çogunda basarisiz olurdum. Erzurumspor FK kariyerimden sonra oyun tarzimi degistirdim ve böylece takima daha çok katki vermeye basladim. Ben de bunu bozmadim ve böyle devam ettim. Çünkü benim için de takim için de daha iyi oluyor” dedi.



“Futbol yasimi uzatabilecegimi düsünüyorum”

Ön bölgenin her yerinde oynadigini vurgulayan Çelenk, “Oyun tarzimi degistikten sonra futbol oynama yasimi uzatabilecegimi düsünüyorum. Daha az efor sarf ederek daha fazla is yapiyorsunuz. Maça kenar oyuncusu olarak basliyorum ama sahadaki gözlerimden sonra kendimi forvet arkasina da atiyorum. Ön tarafin her yerinde oynayabiliyorum. Böylece daha rahat olup skora ve takimima daha fazla yardimci oluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA