Emre Belözoglu Açiklamasi 'Ben Oyuncularima Güveniyorum'

Medipol Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, Ümraniyespor galibiyetinin ardindan, “Moral olarak hepimizin çok düsük seviyede oldugu bir ilk etap kamp dönemi yasadik. Kolay degildi, bunun da üstesinden gelecek kuvvetimiz oldugunu biliyoruz. Ben oyuncularima güveniyorum” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasinda Medipol Basaksehir, deplasmanda Ümraniyespor’u 3-1 maglup etti. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Medipol Basaksehir Teknik Direktörü Emre Belözoglu, “Bizim için degerli, önemli bir 3 puan. Oyuncularimi tebrik ediyorum. Ümraniyespor’u da istekleri ve arzularindan dolayi tebrik ederim. Açikçasi ihtiyacimiz olan bir galibiyetti. Bütün oyuncu arkadaslarima herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



“Bugün kazanmak önemliydi”

Galatasaray karsisinda alinan 7-0’lik maglubiyetle Dünya Kupasi arasina girmenin motivasyon açisindan kendilerini zorladigini belirten Belözoglu, “Moral olarak hepimizin çok düsük seviyede oldugu bir ilk etap kamp dönemi yasadik. Bizim için kolay degildi. Bizim için kolay olmayan skorla kampa gittik. Ilk etap degerlendirmelerle geçti. Ikinci etap çok verimli geçti. Oyuncular yüksek motivasyonla kampa baglandilar. Akabinde de istedigimiz oyun, hazirlik maçlari olsun, geri dönüs sinyalleri verilmisti. Kolay degildi, bunun da üstesinden gelecek kuvvetimiz oldugunu biliyoruz. Her seyden önce iyi insanlardan olusan bir takimiz. Ben oyuncularima güveniyorum. Bugün kazanmak önemliydi. Kampta iyi ortam vardi. Bunun karsiligi oldu diye düsünüyorum. Futbol bu, her anina ayri konsantre olmak gerekir. Kolay bir süreç olmadi ama 3 kulvarda yarisacak gücümüz oldugunu biliyorduk” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA