Aydin'da Filenin Yildizlari Belli Oldu

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen 2022-2023 Egitim Ögretim Yili Okul Sporlari Yildizlar Kiz ve Erkek Voleybol Il Birinciligi Müsabakalari tamamlandi.



Aydin SKS Spor Salonunda düzenlenen kizlar ve erkekler final müsabakalarinin karsilasmalari heyecan dolu anlara sahne oldu. Setler boyunca mücadeleyi bir an bile birakmayan takim oyunculari birinci olabilmek için ter döktü. Yildizlar Kiz-Erkek Voleybol Il Birinciligi Müsabakalarina kizlarda 42 takim 530 sporcu yer aldi. Erkeklerde ise 9 okuldan 110 sporcu katildi.

Büyük heyecanin ve çekismenin yasandigi müsabakalar sonunda rakiplerini yenerek dereceye giren okullar belli oldu.

Kizlarda rakiplerini eleyerek birinci olan takim 2020-2021 sezonunda Türkiye üçüncülük derecesine sahip olan Söke’deki özel bir okul olurken, ikinci Haci Lütfiye Atay Ortaokulu ve üçüncü takim da Doktor Fevzi Mürüvet Uguroglu Ortaokulu oldu.

Erkeklerde siralamasinda birinci olan takim Karpuzlu Sehit Senol Akar Ortaokulu, ikinci Germencik Mursalli Ortaokulu ve üçüncü özel bir okul oldu.

Oynanan final maçlari ardindan düzenlenen törende dereceye giren okul takimlarina madalyalari ve kupalari Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Okul Sporlari Sube Müdürü, Karpuzlu Ilçe Milli Egitim Müdürü ve Okul Sporlari Il Temsilcisi tarafindan takdim edildi.

Kaynak: İHA