Altinordu, Gökhan Ünal Ile Kötü Gidise Dur Demek Istiyor

Spor Toto 1. Lig’de kötü bir performans sergileyen Altinordu, Çaykur Rizespor maçina yeni teknik direktörü Gökhan Ünal ile hazirlanirken, bu karsilasmayi kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altinordu, 26 Aralik Pazartesi günü Çaykur Rizespor ile oynanacak maçin hazirliklarina devam ediyor. Kirmizi-lacivertli takim, yeni teknik direktörü Gökhan Ünal ile bu karsilasmayi kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyor.

Gökhan Ünal, yönetiminde yapilan çalismada oyuncular isinma hareketlerinin ardindan maçin taktik provasini yapti.

Genç kaleci profesyonel oldu

Öte yandan, Altinordu Futbol Akademisi (ALFA) U16/17 takimi kalecilerinden Onuralp Çevikkan ile profesyonel sözlesme imzalandi. Torbali Metin Oktay Yerleskesindeki imza töreninde oyuncunun ailesinin yani sira ALFA Idari Direktörü Ahmet Furkan Can ve ALFA Kaleci Basantrenörü Hüseyin Yenikaya da hazir bulundu.

Genç kalecinin Altinordu kideminin 7 yil oldugunu belirten ALFA Idari Direktörü Ahmet Furkan Can, "Onuralp hem saha içinde hem de saha disinda yasayan bir sporcumuz. O bizim öz evladimiz. Bugün profesyonellige adim atti. Artik onun adina asil süreç bundan sonra baslayacak. Kendisi yine ayni sekilde devam ederek ilk önce A takimimiza sonrasinda da en büyük arzumuz olan Avrupa’ya transfer olacaktir. Biz ona çok güveniyor ve inaniyoruz" dedi.



"Çok çalisip hedeflerime kosmaya devam edecegim"

Profesyonellige geçis imzasini atan Onuralp Çevikkan da, "Bugün çok heyecanliyim. Bugüne kadar bana hep destek olan aileme çok tesekkür ediyordum. Futbol oklundan bugüne kadar bana destek veren bana dokunan tüm hocalarima, bizlere her zaman hizmet veren kulüp çalisanlarimiza ve Türk gençligine her zaman güvenen baskanimiz Seyit Mehmet Özkan’a tesekkür ediyorum. Sorumlulugumun arttigini bilincindeyim. Çok çalisip hedeflerime kosmaya devam edecegim. Asla vazgeçmeyecegim" diye konustu.

Kaynak: İHA